Castelijn Beerens

Nappa Back Cover Wallet iPhone XR dark military

Wil je meer dan 5 stuks? Vraag een offerte aan!
Gratis verzending (v.a. €100,00)
Veilig en eenvoudig betalen
Officiële dealer
Breedte 8.1 cm
Diepte 1.2 cm
Doelgroep Volwassenen
Hoogte 15.5 cm
Materiaal Leer
Merk Castelijn Beerens
Merk kleurnaam dark military
Merk product code 40 9005
Model telefoon iPhone 13, iPhone 13 Pro, iPhone 14
Type cover Back cover

Op zoek naar een stijlvolle en functionele smartphonehoes? Dan is de Nappa Back Cover Wallet voor de iPhone XR precies wat je nodig hebt. Deze hoes is speciaal ontworpen voor volwassenen die op zoek zijn naar een hoogwaardige bescherming voor hun telefoon.

Met een breedte van 8.1 cm, een diepte van 1.2 cm en een hoogte van 15.5 cm past deze hoes perfect om je iPhone XR. Het materiaal van deze hoes is gemaakt van hoogwaardig leer, waardoor het niet alleen duurzaam is, maar ook een luxe uitstraling heeft.

De Nappa Back Cover Wallet is afkomstig van het gerenommeerde merk Castelijn Beerens. Met hun jarenlange ervaring in het produceren van hoogwaardige lederen producten, kun je erop vertrouwen dat deze hoes aan de hoogste kwaliteitsnormen voldoet.

Deze specifieke variant van de Nappa Back Cover Wallet heeft een merkkleurnaam van "dark military" en een merkproductcode van "40 9005". Hierdoor kun je gemakkelijk de juiste hoes vinden die past bij jouw persoonlijke stijl.

Deze hoes is niet alleen geschikt voor de iPhone XR, maar ook voor de iPhone 13, iPhone 13 Pro en iPhone 14. Hierdoor kun je deze hoes blijven gebruiken, zelfs als je in de toekomst een nieuwe telefoon aanschaft.

Als je op zoek bent naar een praktische en stijlvolle back cover voor je smartphone, dan is de Nappa Back Cover Wallet voor de iPhone XR de perfecte keuze. Bescherm je telefoon op een elegante manier met deze hoogwaardige lederen hoes.

Bestellingen die gedaan worden voor 16:00 worden dezelfde dag verzonden. Bestellingen op zaterdag en zondag worden maandag verzonden.

The Little Green Bag streeft ernaar om jouw bestelde artikelen binnen 2 werkdagen bij jou thuis, of jouw geselecteerde ophaalpunt, te leveren.

We houden je altijd op de hoogte over de verzending via onze Track & Trace.

Profiteer binnen België van gratis verzending (v.a. €100,00).

Copyright © 2024 The Little Green Bag BV All rights reserved. | Algemene voorwaarden | Privacybeleid & Cookies