Castelijn Beerens

Nappa Back Cover Wallet iPhone 11 PRO dark military

Wil je meer dan 5 stuks? Vraag een offerte aan!
Gratis verzending (v.a. €100,00)
Veilig en eenvoudig betalen
Officiële dealer
Breedte 7.7 cm
Diepte 1.3 cm
Doelgroep Volwassenen
Hoogte 14.9 cm
Materiaal Leer
Merk Castelijn Beerens
Merk kleurnaam dark military
Merk product code 40 9009
Model telefoon iPhone X, iPhone XS
Type cover Back cover

Op zoek naar een stijlvolle en functionele smartphonehoes? Dan is de Nappa Back Cover Wallet iPhone 11 PRO perfect voor jou. Deze hoes, ontworpen door Castelijn Beerens, is gemaakt van hoogwaardig leer in de kleur dark military. Met een breedte van 7.7 cm, een diepte van 1.3 cm en een hoogte van 14.9 cm past deze hoes perfect om je iPhone X of iPhone XS.

De Nappa Back Cover Wallet biedt niet alleen bescherming voor je telefoon, maar heeft ook een handige portemonnee functie. Je kunt je belangrijkste pasjes en wat contant geld veilig opbergen in de daarvoor bestemde vakjes aan de binnenkant van de hoes. Zo heb je altijd alles bij de hand en hoef je niet meer te zoeken naar je portemonnee.

Het gebruik van hoogwaardig leer zorgt niet alleen voor een luxe uitstraling, maar ook voor duurzaamheid. Deze hoes is speciaal ontworpen voor volwassenen die op zoek zijn naar een combinatie van stijl en functionaliteit. De Nappa Back Cover Wallet iPhone 11 PRO is een must-have accessoire voor elke fashion-forward individu.

Bestel nu de Nappa Back Cover Wallet iPhone 11 PRO en geef je smartphone de bescherming en stijl die het verdient. Met de dark military kleur en het elegante design zal je zeker indruk maken. Wacht niet langer en voeg deze trendy smartphonehoes toe aan je collectie!

Bestellingen die gedaan worden voor 16:00 worden dezelfde dag verzonden. Bestellingen op zaterdag en zondag worden maandag verzonden.

The Little Green Bag streeft ernaar om jouw bestelde artikelen binnen 2 werkdagen bij jou thuis, of jouw geselecteerde ophaalpunt, te leveren.

We houden je altijd op de hoogte over de verzending via onze Track & Trace.

Profiteer binnen België van gratis verzending (v.a. €100,00).

Copyright © 2024 The Little Green Bag BV All rights reserved. | Algemene voorwaarden | Privacybeleid & Cookies