Orbitkey

Orbitkey 2.0 Active Key Organiser Graphite

Wil je meer dan 5 stuks? Vraag een offerte aan!
Gratis verzending (v.a. €100,00)
Veilig en eenvoudig betalen
Officiële dealer
Breedte 2 cm
Diepte 2 cm
Doelgroep Volwassenen
Hoogte 8 cm
Materiaal Thermoplastisch polyurethaan
Merk Orbitkey
Merk kleurnaam Graphite
Merk product code KATB-TNG-103

Ben je het zat om je sleutels kwijt te raken? Maak kennis met de Orbitkey 2.0 Active Key Organiser, een must-have accessoire voor volwassenen die hun sleutels georganiseerd willen houden. Met een breedte van 2 cm, een diepte van 2 cm en een hoogte van 8 cm, is deze sleutelhanger compact en handig in gebruik.

Gemaakt van thermoplastisch polyurethaan, biedt de Orbitkey 2.0 Active Key Organiser duurzaamheid en stijl in één. Het merk Orbitkey staat bekend om zijn kwaliteit en functionaliteit, en deze sleutelhanger is daarop geen uitzondering. De kleur Graphite geeft een moderne en trendy uitstraling, terwijl de merkproductcode KATB-TNG-103 ervoor zorgt dat je een authentiek Orbitkey-product in handen hebt.

Met de Orbitkey 2.0 Active Key Organiser hoef je je nooit meer zorgen te maken over het zoeken naar je sleutels. Bestel vandaag nog en geniet van de voordelen van een georganiseerd leven!

Bestellingen die gedaan worden voor 16:00 worden dezelfde dag verzonden. Bestellingen op zaterdag en zondag worden maandag verzonden.

The Little Green Bag streeft ernaar om jouw bestelde artikelen binnen 2 werkdagen bij jou thuis, of jouw geselecteerde ophaalpunt, te leveren.

We houden je altijd op de hoogte over de verzending via onze Track & Trace.

Profiteer binnen België van gratis verzending (v.a. €100,00).

Copyright © 2024 The Little Green Bag BV All rights reserved. | Algemene voorwaarden | Privacybeleid & Cookies