Michael Kors

Travel Clipcase For Airpods Black

Wil je meer dan 5 stuks? Vraag een offerte aan!
Gratis verzending (v.a. €100,00)
Veilig en eenvoudig betalen
Officiële dealer
Breedte 7 cm
Diepte 2.5 cm
Doelgroep Dames
Hoogte 6.4 cm
Kleur hardware Goudkleurig
Materiaal Leer
Merk Michael Kors
Merk kleurnaam Black
Merk product code 34H0GTML0L
Serie Travel
Type sluiting Druksluiting

De Travel Clipcase voor Airpods is een must-have accessoire voor dames die graag reizen. Met een breedte van 7 cm, een diepte van 2.5 cm en een hoogte van 6.4 cm, is deze clipcase perfect om je Airpods veilig en stijlvol op te bergen. Het goudkleurige hardware detail voegt een vleugje elegantie toe aan het geheel.

Gemaakt van hoogwaardig leer, is deze clipcase van het bekende merk Michael Kors een garantie voor kwaliteit en duurzaamheid. De zwarte kleur van het merk geeft een tijdloze uitstraling aan de clipcase. Met de druksluiting is het gemakkelijk om je Airpods veilig op te bergen en snel toegang te krijgen tot je favoriete muziek of podcasts.

De Travel Clipcase voor Airpods maakt deel uit van de Travel serie van Michael Kors. Deze serie staat bekend om zijn functionele en stijlvolle accessoires die perfect passen bij de moderne reiziger. Of je nu onderweg bent naar je werk, een weekendje weg of een verre reis maakt, deze clipcase is een onmisbaar item om je Airpods altijd bij de hand te hebben.

Met de Travel Clipcase voor Airpods hoef je je geen zorgen te maken over beschadigingen of verlies van je Airpods. Bescherm ze in stijl met deze handige en trendy clipcase. Bestel nu en geniet van het gemak en de luxe die deze clipcase biedt!

Bestellingen die gedaan worden voor 16:00 worden dezelfde dag verzonden. Bestellingen op zaterdag en zondag worden maandag verzonden.

The Little Green Bag streeft ernaar om jouw bestelde artikelen binnen 2 werkdagen bij jou thuis, of jouw geselecteerde ophaalpunt, te leveren.

We houden je altijd op de hoogte over de verzending via onze Track & Trace.

Profiteer binnen België van gratis verzending (v.a. €100,00).

Wat vind je hiervan?

Anderen kochten ook

Copyright © 2024 The Little Green Bag BV All rights reserved. | Algemene voorwaarden | Privacybeleid & Cookies