Michael Kors

Travel Clipcase For Airpods Brown Acorn

Wil je meer dan 5 stuks? Vraag een offerte aan!
Gratis verzending (v.a. €100,00)
Veilig en eenvoudig betalen
Officiële dealer
Breedte 7 cm
Diepte 2.5 cm
Doelgroep Dames
Hoogte 6.4 cm
Kleur hardware Goudkleurig
Materiaal Canvas
Merk Michael Kors
Merk kleurnaam Brown Acorn
Merk product code 34H0GTML0B
Serie Travel
Type sluiting Druksluiting

De Travel Clipcase voor Airpods is een must-have accessoire voor dames die graag onderweg zijn. Met een breedte van 7 cm, een diepte van 2.5 cm en een hoogte van 6.4 cm, is deze clipcase perfect ontworpen om je Airpods veilig en stijlvol op te bergen. Het goudkleurige hardware detail voegt een vleugje elegantie toe aan het geheel.

Gemaakt van duurzaam canvas materiaal, biedt deze clipcase optimale bescherming voor je Airpods. Het merk Michael Kors staat bekend om zijn kwaliteit en stijl, en deze clipcase is daar geen uitzondering op. Met de merk kleurnaam "Brown Acorn" en de merk product code "34H0GTML0B", straalt deze clipcase klasse uit.

De Travel Clipcase behoort tot de Travel serie van Michael Kors en is voorzien van een handige druksluiting. Hierdoor blijven je Airpods veilig opgeborgen, zelfs tijdens het reizen. Of je nu onderweg bent naar je werk, de sportschool of een avontuurlijke reis, deze clipcase zorgt ervoor dat je Airpods altijd binnen handbereik zijn.

Met de Travel Clipcase voor Airpods combineer je functionaliteit met stijl. Bescherm je Airpods in stijl met deze trendy accessoire van Michael Kors. Bestel nu en geniet van het gemak en de luxe die deze clipcase te bieden heeft.

Bestellingen die gedaan worden voor 16:00 worden dezelfde dag verzonden. Bestellingen op zaterdag en zondag worden maandag verzonden.

The Little Green Bag streeft ernaar om jouw bestelde artikelen binnen 2 werkdagen bij jou thuis, of jouw geselecteerde ophaalpunt, te leveren.

We houden je altijd op de hoogte over de verzending via onze Track & Trace.

Profiteer binnen België van gratis verzending (v.a. €100,00).

Copyright © 2024 The Little Green Bag BV All rights reserved. | Algemene voorwaarden | Privacybeleid & Cookies