UGG

Sherpa Oversized Scarf Carm

Wil je meer dan 5 stuks? Vraag een offerte aan!
Gratis verzending (v.a. €100,00)
Veilig en eenvoudig betalen
Officiële dealer
Breedte 28 cm
Doelgroep Dames
Materiaal Polyester
Merk UGG
Merk kleurnaam Carm
Merk product code 20052
Wasvoorschriften Handwas

De Sherpa Oversized Sjaal is een must-have accessoire voor dames die op zoek zijn naar stijl en comfort. Met een breedte van 28 cm is deze sjaal perfect om je warm te houden tijdens koude dagen. Gemaakt van hoogwaardig polyester materiaal, voelt deze sjaal heerlijk zacht aan op je huid.

Het merk UGG staat bekend om zijn kwaliteit en vakmanschap, en deze sjaal is daar geen uitzondering op. Met de kleurnaam "Carm" voegt deze sjaal een vleugje elegantie toe aan elke outfit. De merkproductcode "20052" zorgt ervoor dat je precies weet welk item je in handen hebt.

Om ervoor te zorgen dat deze sjaal lang meegaat, raden we aan om deze met de hand te wassen volgens de wasvoorschriften. Op deze manier blijft de kwaliteit behouden en kun je blijven genieten van deze prachtige sjaal.

Bestellingen die gedaan worden voor 16:00 worden dezelfde dag verzonden. Bestellingen op zaterdag en zondag worden maandag verzonden.

The Little Green Bag streeft ernaar om jouw bestelde artikelen binnen 2 werkdagen bij jou thuis, of jouw geselecteerde ophaalpunt, te leveren.

We houden je altijd op de hoogte over de verzending via onze Track & Trace.

Profiteer binnen België van gratis verzending (v.a. €100,00).

Copyright © 2024 The Little Green Bag BV All rights reserved. | Algemene voorwaarden | Privacybeleid & Cookies