Tommy Hilfiger

Tjw Essential Flag Scarf Pale Pink

Wil je meer dan 5 stuks? Vraag een offerte aan!
Gratis verzending (v.a. €100,00)
Veilig en eenvoudig betalen
Officiële dealer
Breedte 200 cm
Doelgroep Dames
Hoogte 30 cm
Materiaal Organisch katoen
Merk Tommy Hilfiger
Merk kleurnaam Pale Pink
Merk product code AW0AW10700

De Tjw Essential Flag Sjaal is een must-have accessoire voor dames die op zoek zijn naar stijl en comfort. Met een breedte van 200 cm en een hoogte van 30 cm biedt deze sjaal voldoende ruimte om je warm te houden tijdens koude dagen.

Gemaakt van organisch katoen, voelt deze sjaal niet alleen zacht aan, maar is ook milieuvriendelijk. Het merk Tommy Hilfiger staat bekend om zijn kwaliteit en stijl, en deze sjaal is daar geen uitzondering op.

De Tjw Essential Flag Sjaal is verkrijgbaar in de prachtige kleur Pale Pink, wat een vleugje vrouwelijkheid en elegantie toevoegt aan elke outfit. Met de merkproductcode AW0AW10700 ben je verzekerd van een authentiek Tommy Hilfiger-product.

Of je nu op zoek bent naar een sjaal om jezelf warm te houden of om je outfit compleet te maken, de Tjw Essential Flag Sjaal is de perfecte keuze. Bestel vandaag nog en geniet van de stijl en comfort die deze sjaal te bieden heeft!

Bestellingen die gedaan worden voor 16:00 worden dezelfde dag verzonden. Bestellingen op zaterdag en zondag worden maandag verzonden.

The Little Green Bag streeft ernaar om jouw bestelde artikelen binnen 2 werkdagen bij jou thuis, of jouw geselecteerde ophaalpunt, te leveren.

We houden je altijd op de hoogte over de verzending via onze Track & Trace.

Profiteer binnen België van gratis verzending (v.a. €100,00).

Wat vind je hiervan?

Anderen kochten ook

Copyright © 2024 The Little Green Bag BV All rights reserved. | Algemene voorwaarden | Privacybeleid & Cookies