The Little Green Bag

Giftbox Cozy Women Beanie and Scarf Pink

Wil je meer dan 5 stuks? Vraag een offerte aan!
Gratis verzending (v.a. €100,00)
Veilig en eenvoudig betalen
Officiële dealer
Doelgroep Dames
Materiaal Acryl
Merk The Little Green Bag
Merk kleurnaam Pink
Merk product code 201156

Op zoek naar een perfect cadeau voor die speciale vrouw in je leven? Zoek niet verder! De Giftbox Cozy Women Beanie en Sjaal is het ideale geschenk voor dames die van stijl en comfort houden. Met deze set kan ze zich warm en modieus kleden, ongeacht het weer.

Deze prachtige beanie en sjaal zijn gemaakt van hoogwaardig acryl, waardoor ze zacht en comfortabel aanvoelen. Het materiaal is duurzaam en gemakkelijk te onderhouden, zodat ze er lang van kan genieten. De roze kleur voegt een vleugje vrouwelijkheid toe aan elke outfit, terwijl het merk The Little Green Bag staat voor kwaliteit en stijl.

De Giftbox Cozy Women Beanie en Sjaal is perfect voor elke gelegenheid. Of ze nu een winterwandeling maakt, een dagje gaat shoppen of gewoon gezellig thuis blijft, deze accessoires zorgen ervoor dat ze er altijd trendy uitziet. Met de bijpassende beanie en sjaal kan ze haar outfit moeiteloos afmaken en haar persoonlijke stijl laten zien.

Wacht niet langer en verras haar met deze prachtige Giftbox Cozy Women Beanie en Sjaal. Bestel nu en maak haar blij met een cadeau waar ze echt van zal genieten. Ze verdient het!

Bestellingen die gedaan worden voor 16:00 worden dezelfde dag verzonden. Bestellingen op zaterdag en zondag worden maandag verzonden.

The Little Green Bag streeft ernaar om jouw bestelde artikelen binnen 2 werkdagen bij jou thuis, of jouw geselecteerde ophaalpunt, te leveren.

We houden je altijd op de hoogte over de verzending via onze Track & Trace.

Profiteer binnen België van gratis verzending (v.a. €100,00).

Copyright © 2024 The Little Green Bag BV All rights reserved. | Algemene voorwaarden | Privacybeleid & Cookies