The Little Green Bag

Giftbox Cozy Women Beanie and Scarf Ice Grey

Wil je meer dan 5 stuks? Vraag een offerte aan!
Gratis verzending (v.a. €100,00)
Veilig en eenvoudig betalen
Officiële dealer
Doelgroep Dames
Materiaal Acryl
Merk The Little Green Bag
Merk kleurnaam Ice Grey
Merk product code 201156

Op zoek naar het perfecte cadeau voor een speciale vrouw in je leven? Zoek niet verder! De Giftbox Cozy Women Beanie and Scarf is een absolute must-have voor dames die van stijl en comfort houden. Deze prachtige set van een muts en sjaal is gemaakt van hoogwaardig acryl materiaal, waardoor het heerlijk zacht en warm aanvoelt.

De Giftbox Cozy Women Beanie and Scarf is ontworpen door het gerenommeerde merk The Little Green Bag, bekend om zijn kwaliteit en trendy ontwerpen. Met de merkkleur Ice Grey en de merkproductcode 201156, straalt deze set elegantie en stijl uit. Het is de perfecte aanvulling op elke winteroutfit en zal zeker de aandacht trekken.

Of je nu op zoek bent naar een cadeau voor je moeder, zus, vriendin of gewoon jezelf wilt verwennen, deze Giftbox Cozy Women Beanie and Scarf is een geweldige keuze. Het is niet alleen praktisch en warm, maar ook modieus en trendy. Het zal zeker een glimlach op het gezicht van de ontvanger toveren en haar winteroutfits naar een hoger niveau tillen.

Wacht niet langer en bestel vandaag nog de Giftbox Cozy Women Beanie and Scarf. Het is de perfecte accessoire om warm en stijlvol de winter door te komen. Verwen jezelf of verras iemand met dit prachtige cadeau. Bestel nu en geniet van de comfortabele en modieuze uitstraling van deze geweldige set!

Bestellingen die gedaan worden voor 16:00 worden dezelfde dag verzonden. Bestellingen op zaterdag en zondag worden maandag verzonden.

The Little Green Bag streeft ernaar om jouw bestelde artikelen binnen 2 werkdagen bij jou thuis, of jouw geselecteerde ophaalpunt, te leveren.

We houden je altijd op de hoogte over de verzending via onze Track & Trace.

Profiteer binnen België van gratis verzending (v.a. €100,00).

Copyright © 2024 The Little Green Bag BV All rights reserved. | Algemene voorwaarden | Privacybeleid & Cookies