Guess

Kefiah 120X140 Black

Wil je meer dan 5 stuks? Vraag een offerte aan!
Gratis verzending (v.a. €100,00)
Veilig en eenvoudig betalen
Officiële dealer
Breedte 120 cm
Doelgroep Dames
Hoogte 140 cm
Materiaal Viscose
Merk Guess
Merk kleurnaam Black
Merk product code AW9258 VIS03

Op zoek naar een stijlvolle en veelzijdige sjaal? Dan is de Kefiah 120X140 van Guess de perfecte keuze voor jou. Met een breedte van 120 cm en een hoogte van 140 cm biedt deze sjaal voldoende ruimte om je warm te houden tijdens koude dagen.

Deze sjaal is speciaal ontworpen voor dames en is gemaakt van hoogwaardig viscose materiaal. Dit zorgt niet alleen voor een zachte en comfortabele feel, maar geeft de sjaal ook een luxe uitstraling.

Met het merk Guess weet je dat je kiest voor kwaliteit en stijl. De Kefiah 120X140 is verkrijgbaar in de kleur zwart, wat zorgt voor een tijdloze en elegante look. De merkproductcode AW9258 VIS03 geeft aan dat je een authentiek Guess-product in handen hebt.

Of je nu op zoek bent naar een sjaal om je outfit compleet te maken of gewoon wat extra warmte nodig hebt, de Kefiah 120X140 is de ideale keuze. Bestel vandaag nog en geniet van de perfecte mix van comfort, stijl en kwaliteit!

Bestellingen die gedaan worden voor 16:00 worden dezelfde dag verzonden. Bestellingen op zaterdag en zondag worden maandag verzonden.

The Little Green Bag streeft ernaar om jouw bestelde artikelen binnen 2 werkdagen bij jou thuis, of jouw geselecteerde ophaalpunt, te leveren.

We houden je altijd op de hoogte over de verzending via onze Track & Trace.

Profiteer binnen België van gratis verzending (v.a. €100,00).

Copyright © 2024 The Little Green Bag BV All rights reserved. | Algemene voorwaarden | Privacybeleid & Cookies