Fabienne Chapot

Bibian Scarf Misty Mint

Wil je meer dan 5 stuks? Vraag een offerte aan!
Gratis verzending (v.a. €100,00)
Veilig en eenvoudig betalen
Officiële dealer
Doelgroep Dames
Materiaal Acryl
Merk Fabienne Chapot
Merk kleurnaam Misty Mint
Merk product code ACC-395-SCF
Patroon Effen
Vorm Rechthoekig

De Bibian Sjaal is een must-have accessoire voor dames die op zoek zijn naar stijl en comfort. Gemaakt van hoogwaardig acryl materiaal, biedt deze sjaal een zachte en warme touch. Het merk Fabienne Chapot staat bekend om zijn kwaliteit en vakmanschap, en de Bibian Sjaal is daar geen uitzondering op. Met de prachtige kleur Misty Mint voegt deze sjaal een vleugje frisheid toe aan elke outfit.

De Bibian Sjaal is perfect voor vrouwen die houden van eenvoudige elegantie. Met zijn effen patroon en rechthoekige vorm is deze sjaal veelzijdig en gemakkelijk te combineren met verschillende kledingstukken. Of je nu een casual look wilt creëren of je outfit wilt opfleuren, deze sjaal is de ideale keuze.

Met de merkproductcode ACC-395-SCF weet je dat je een authentiek product van Fabienne Chapot in handen hebt. Deze sjaal is niet alleen een modeaccessoire, maar ook een statement van jouw stijl en persoonlijkheid. Voeg de Bibian Sjaal toe aan je collectie en geniet van de luxe en comfort die het biedt.

Bestellingen die gedaan worden voor 16:00 worden dezelfde dag verzonden. Bestellingen op zaterdag en zondag worden maandag verzonden.

The Little Green Bag streeft ernaar om jouw bestelde artikelen binnen 2 werkdagen bij jou thuis, of jouw geselecteerde ophaalpunt, te leveren.

We houden je altijd op de hoogte over de verzending via onze Track & Trace.

Profiteer binnen België van gratis verzending (v.a. €100,00).

Copyright © 2024 The Little Green Bag BV All rights reserved. | Algemene voorwaarden | Privacybeleid & Cookies