Bufandy

Brushed Solid Cafe au Lait

Wil je meer dan 5 stuks? Vraag een offerte aan!
Gratis verzending (v.a. €100,00)
Veilig en eenvoudig betalen
Officiële dealer
Breedte 200 cm
Doelgroep Dames
Hoogte 65 cm
Materiaal Alpacawol
Merk Bufandy
Merk kleurnaam Cafe au Lait

Op zoek naar een stijlvolle en warme sjaal? Dan is de Brushed Solid sjaal van Bufandy perfect voor jou. Met een breedte van 200 cm en een hoogte van 65 cm biedt deze sjaal voldoende ruimte om jezelf lekker in te wikkelen.

De Brushed Solid sjaal is speciaal ontworpen voor dames en gemaakt van hoogwaardige alpacawol. Dit materiaal staat bekend om zijn zachte en luxueuze textuur, waardoor de sjaal heerlijk comfortabel aanvoelt.

Bufandy, een gerenommeerd merk in de modewereld, heeft deze sjaal met zorg en vakmanschap vervaardigd. De Brushed Solid sjaal is verkrijgbaar in de kleur "Cafe au Lait", wat perfect past bij elke outfit en elke gelegenheid.

Met de Brushed Solid sjaal van Bufandy voeg je niet alleen een trendy accessoire toe aan je garderobe, maar geniet je ook van de warmte en het comfort van hoogwaardige alpacawol. Bestel nu en maak een fashion statement met deze prachtige sjaal!

Bestellingen die gedaan worden voor 16:00 worden dezelfde dag verzonden. Bestellingen op zaterdag en zondag worden maandag verzonden.

The Little Green Bag streeft ernaar om jouw bestelde artikelen binnen 2 werkdagen bij jou thuis, of jouw geselecteerde ophaalpunt, te leveren.

We houden je altijd op de hoogte over de verzending via onze Track & Trace.

Profiteer binnen België van gratis verzending (v.a. €100,00).

Copyright © 2024 The Little Green Bag BV All rights reserved. | Algemene voorwaarden | Privacybeleid & Cookies