Bickley and Mitchell

Scarf Linen Twist

Wil je meer dan 5 stuks? Vraag een offerte aan!
Gratis verzending (v.a. €100,00)
Veilig en eenvoudig betalen
Officiële dealer
Breedte 24 cm
Doelgroep Dames
Hoogte 190 cm
Materiaal Acryl
Merk BICKLEY AND MITCHELL
Merk kleurnaam Linen Twist
Merk product code 92024-02

Op zoek naar een stijlvolle sjaal om je outfit compleet te maken? Dan is de Scarf van BICKLEY AND MITCHELL de perfecte keuze voor jou. Deze prachtige sjaal behoort tot de categorie Sjaals en is speciaal ontworpen voor dames.

De Scarf heeft een breedte van 24 cm en een hoogte van 190 cm, waardoor je genoeg ruimte hebt om jezelf warm te houden tijdens koude dagen. Gemaakt van hoogwaardig acryl materiaal, biedt deze sjaal niet alleen comfort, maar ook duurzaamheid.

Met de unieke kleurnaam "Linen Twist" geeft BICKLEY AND MITCHELL een eigentijdse draai aan deze sjaal. De subtiele kleurencombinatie voegt een vleugje elegantie toe aan je look, terwijl de merkproductcode 92024-02 ervoor zorgt dat je een authentiek en hoogwaardig product in handen hebt.

Of je nu op zoek bent naar een sjaal voor jezelf of als cadeau voor iemand anders, de Scarf van BICKLEY AND MITCHELL is een must-have accessoire voor elke modebewuste vrouw. Bestel nu en voeg een vleugje stijl toe aan je garderobe!

Bestellingen die gedaan worden voor 16:00 worden dezelfde dag verzonden. Bestellingen op zaterdag en zondag worden maandag verzonden.

The Little Green Bag streeft ernaar om jouw bestelde artikelen binnen 2 werkdagen bij jou thuis, of jouw geselecteerde ophaalpunt, te leveren.

We houden je altijd op de hoogte over de verzending via onze Track & Trace.

Profiteer binnen België van gratis verzending (v.a. €100,00).

Copyright © 2024 The Little Green Bag BV All rights reserved. | Algemene voorwaarden | Privacybeleid & Cookies