BARTS

Kinabalu Col Kids Dark Celadon

Wil je meer dan 5 stuks? Vraag een offerte aan!
Gratis verzending (v.a. €100,00)
Veilig en eenvoudig betalen
Officiële dealer
Doelgroep Kinderen
Materiaal Acryl
Merk Barts
Merk kleurnaam Dark Celadon
Merk product code 4572

De Kinabalu Col Kids is een must-have accessoire voor kinderen die graag warm en stijlvol willen blijven tijdens de koude winterdagen. Deze sjaal behoort tot de categorie Sjaals en is gemaakt van hoogwaardig acryl materiaal, wat zorgt voor een zachte en comfortabele pasvorm.

Het merk achter deze prachtige sjaal is Barts, een bekend en vertrouwd merk in de modewereld. De Kinabalu Col Kids is verkrijgbaar in de kleur Dark Celadon, wat een tijdloze en elegante uitstraling geeft. De merk product code voor deze sjaal is 4572, waardoor je zeker weet dat je een authentiek en kwalitatief hoogwaardig product in handen hebt.

Met de Kinabalu Col Kids sjaal kunnen kinderen genieten van de winterse dagen zonder zich zorgen te maken over de kou. Deze sjaal is niet alleen functioneel, maar ook een echte eyecatcher die elke outfit compleet maakt. Bestel vandaag nog en geef jouw kinderen de warmte en stijl die ze verdienen!

Bestellingen die gedaan worden voor 16:00 worden dezelfde dag verzonden. Bestellingen op zaterdag en zondag worden maandag verzonden.

The Little Green Bag streeft ernaar om jouw bestelde artikelen binnen 2 werkdagen bij jou thuis, of jouw geselecteerde ophaalpunt, te leveren.

We houden je altijd op de hoogte over de verzending via onze Track & Trace.

Profiteer binnen België van gratis verzending (v.a. €100,00).

Wat vind je hiervan?

vanaf Vanaf 39,96 Normale prijs 49,95
vanaf Vanaf 29,25 Normale prijs 45,00

Anderen kochten ook

Copyright © 2024 The Little Green Bag BV All rights reserved. | Algemene voorwaarden | Privacybeleid & Cookies