BARTS

Kinabala Col Purple

Wil je meer dan 5 stuks? Vraag een offerte aan!
Gratis verzending (v.a. €100,00)
Veilig en eenvoudig betalen
Officiële dealer
Doelgroep Kinderen
Materiaal Acryl
Merk Barts
Merk kleurnaam Purple
Merk product code 5059
Vorm Rechthoekig

De Kinabala Col is een prachtige sjaal voor kinderen, gemaakt van hoogwaardig acryl. Het merk Barts staat bekend om zijn kwaliteit en vakmanschap, en deze sjaal is daar geen uitzondering op. De kleur paars is perfect voor het toevoegen van een vleugje kleur aan elke outfit, en de rechthoekige vorm maakt het gemakkelijk om te dragen en te stylen.

Deze sjaal is perfect voor kinderen die op zoek zijn naar een stijlvolle en comfortabele accessoire om hun outfit compleet te maken. Het acrylmateriaal is zacht en warm, waardoor het perfect is voor koudere dagen. De paarse kleur is ook gemakkelijk te combineren met andere kleuren, waardoor het een veelzijdige keuze is.

Met de merknaam Barts weet je dat je een kwaliteitsproduct krijgt dat lang meegaat. De Kinabala Col is geen uitzondering. Het is gemaakt om lang mee te gaan en om te blijven presteren, zelfs na veelvuldig gebruik. De rechthoekige vorm maakt het ook gemakkelijk om te dragen en te stylen, waardoor het een veelzijdige keuze is voor elke gelegenheid.

Kortom, de Kinabala Col is een geweldige keuze voor kinderen die op zoek zijn naar een stijlvolle en comfortabele sjaal. Met hoogwaardig acrylmateriaal, een prachtige paarse kleur en de kwaliteit van het merk Barts, is dit een accessoire dat zeker indruk zal maken.

Bestellingen die gedaan worden voor 16:00 worden dezelfde dag verzonden. Bestellingen op zaterdag en zondag worden maandag verzonden.

The Little Green Bag streeft ernaar om jouw bestelde artikelen binnen 2 werkdagen bij jou thuis, of jouw geselecteerde ophaalpunt, te leveren.

We houden je altijd op de hoogte over de verzending via onze Track & Trace.

Profiteer binnen België van gratis verzending (v.a. €100,00).

Copyright © 2024 The Little Green Bag BV All rights reserved. | Algemene voorwaarden | Privacybeleid & Cookies