BARTS

Fyone Scarf Light Brown

Wil je meer dan 5 stuks? Vraag een offerte aan!
Gratis verzending (v.a. €100,00)
Veilig en eenvoudig betalen
Officiële dealer
Doelgroep Dames
Duurzaamheid Gerecycled
Materiaal Gerecycled polyester
Merk Barts
Merk kleurnaam Light Brown
Merk product code 5813

Op zoek naar een stijlvolle toevoeging aan je outfit? Dan is de Fyone Sjaal van Barts precies wat je nodig hebt. Deze prachtige sjaal is speciaal ontworpen voor dames en is gemaakt van gerecycled polyester, waardoor het niet alleen trendy is, maar ook duurzaam. De lichte bruine kleur van deze sjaal, ook wel bekend als "Light Brown" in de merkkleur, voegt een vleugje warmte en elegantie toe aan elke look.

Met de Fyone Sjaal ben je niet alleen modieus, maar draag je ook bij aan een beter milieu. Het gebruik van gerecycled materiaal toont het streven van Barts naar duurzaamheid. Deze sjaal is perfect voor de bewuste fashionista die er goed uit wil zien en tegelijkertijd de impact op het milieu wil minimaliseren.

De Fyone Sjaal is een product van het gerenommeerde merk Barts, dat bekend staat om zijn hoogwaardige en trendy accessoires. Met de merkproductcode "5813" weet je dat je een kwaliteitsproduct in handen hebt. Combineer deze sjaal met je favoriete outfit en maak een fashion statement waar je trots op kunt zijn.

Bestellingen die gedaan worden voor 16:00 worden dezelfde dag verzonden. Bestellingen op zaterdag en zondag worden maandag verzonden.

The Little Green Bag streeft ernaar om jouw bestelde artikelen binnen 2 werkdagen bij jou thuis, of jouw geselecteerde ophaalpunt, te leveren.

We houden je altijd op de hoogte over de verzending via onze Track & Trace.

Profiteer binnen België van gratis verzending (v.a. €100,00).

Copyright © 2024 The Little Green Bag BV All rights reserved. | Algemene voorwaarden | Privacybeleid & Cookies