Castelijn Beerens

Gaucho 9147 A4 Schrijfmap Zwart

Wil je meer dan 5 stuks? Vraag een offerte aan!
Gratis verzending (v.a. €100,00)
Veilig en eenvoudig betalen
Officiële dealer
Breedte 35.5 cm
Diepte 5.5 cm
Doelgroep Volwassenen
Hoogte 27.5 cm
Materiaal Leer
Merk Castelijn Beerens
Merk kleurnaam Zwart
Merk product code 42 9147
Serie Gaucho

Ben je op zoek naar een stijlvolle en praktische schrijfmap? Dan is de Gaucho 9147 A4 Schrijfmap van Castelijn Beerens precies wat je nodig hebt. Deze schrijfmap behoort tot de categorie Notitieboeken en is perfect voor volwassenen.

De Gaucho 9147 A4 Schrijfmap heeft een afmeting van 35.5 cm breed, 5.5 cm diep en 27.5 cm hoog. Het materiaal waarvan deze schrijfmap gemaakt is, is hoogwaardig leer. Dit zorgt niet alleen voor een luxe uitstraling, maar ook voor duurzaamheid en langdurig gebruiksgemak.

Castelijn Beerens is het merk achter deze schrijfmap en staat bekend om zijn kwaliteit en vakmanschap. De kleur van de schrijfmap is zwart, wat een tijdloze en elegante keuze is. De merk kleurnaam is dan ook toepasselijk 'Zwart'.

De Gaucho 9147 A4 Schrijfmap maakt deel uit van de Gaucho serie, wat betekent dat het ontwerp en de stijl perfect aansluiten bij andere producten uit dezelfde serie. Dit geeft je de mogelijkheid om een uniforme en coherente look te creëren.

Met de Gaucho 9147 A4 Schrijfmap ben je altijd goed georganiseerd en klaar om je notities, documenten en andere belangrijke papieren op te bergen. Het is een essentieel accessoire voor professionals die waarde hechten aan zowel functionaliteit als stijl.

Wacht niet langer en voeg de Gaucho 9147 A4 Schrijfmap toe aan je collectie. Bestel nu en geniet van de perfecte combinatie van kwaliteit, design en gebruiksgemak!

Bestellingen die gedaan worden voor 16:00 worden dezelfde dag verzonden. Bestellingen op zaterdag en zondag worden maandag verzonden.

The Little Green Bag streeft ernaar om jouw bestelde artikelen binnen 2 werkdagen bij jou thuis, of jouw geselecteerde ophaalpunt, te leveren.

We houden je altijd op de hoogte over de verzending via onze Track & Trace.

Profiteer binnen België van gratis verzending (v.a. €100,00).

Wat vind je hiervan?

Anderen kochten ook

Copyright © 2024 The Little Green Bag BV All rights reserved. | Algemene voorwaarden | Privacybeleid & Cookies