A Beautiful Story

Storybook Gratitude Pink Gold colored

Wil je meer dan 5 stuks? Vraag een offerte aan!
Gratis verzending (v.a. €100,00)
Veilig en eenvoudig betalen
Officiële dealer
Breedte 15 cm
Doelgroep Dames
Duurzaamheid Gerecycled
Hoogte 22 cm
Materiaal Katoen
Merk A Beautiful Story
Merk kleurnaam Pink Gold colored
Merk product code STB2010

Ben je op zoek naar een notitieboek dat niet alleen functioneel is, maar ook een prachtige toevoeging aan je outfit? Dan is het Storybook Gratitude notitieboek perfect voor jou. Met een breedte van 15 cm en een hoogte van 22 cm, heeft dit notitieboek de ideale afmetingen om gemakkelijk mee te nemen in je tas.

Dit notitieboek is speciaal ontworpen voor dames die houden van stijl en duurzaamheid. Het is gemaakt van gerecycled katoen, waardoor het niet alleen milieuvriendelijk is, maar ook een unieke uitstraling heeft. Het merk achter dit notitieboek, A Beautiful Story, staat bekend om zijn prachtige ontwerpen en aandacht voor detail.

Wat dit notitieboek echt bijzonder maakt, is de kleur. Het heeft een Pink Gold gekleurde uitvoering, die direct de aandacht trekt. Of je nu aantekeningen maakt tijdens een vergadering of je gedachten opschrijft tijdens een creatieve brainstorm, dit notitieboek zal je inspireren en motiveren.

Als je op zoek bent naar een notitieboek dat niet alleen functioneel is, maar ook een fashion statement maakt, dan is het Storybook Gratitude notitieboek van A Beautiful Story de perfecte keuze. Bestel vandaag nog en voeg een vleugje stijl toe aan je dagelijkse leven!

Bestellingen die gedaan worden voor 16:00 worden dezelfde dag verzonden. Bestellingen op zaterdag en zondag worden maandag verzonden.

The Little Green Bag streeft ernaar om jouw bestelde artikelen binnen 2 werkdagen bij jou thuis, of jouw geselecteerde ophaalpunt, te leveren.

We houden je altijd op de hoogte over de verzending via onze Track & Trace.

Profiteer binnen België van gratis verzending (v.a. €100,00).

Copyright © 2024 The Little Green Bag BV All rights reserved. | Algemene voorwaarden | Privacybeleid & Cookies