Fjallraven

Kanken Shoulder Pads ox red

Wil je meer dan 5 stuks? Vraag een offerte aan!
Gratis verzending (v.a. €100,00)
Veilig en eenvoudig betalen
Officiële dealer
Doelgroep Volwassenen
Duurzaamheid Biologisch, Gerecycled
Materiaal Polyester
Merk Fjallraven
Merk kleurnaam ox red
Merk product code F23505
Serie Kanken

Ben je op zoek naar extra comfort voor je Kanken rugzak? Dan zijn de Kanken Schouderhengsels een absolute must-have! Deze schouderhengsels zijn speciaal ontworpen voor volwassenen en bieden een perfecte pasvorm voor jouw dagelijkse avonturen.

Wat deze schouderhengsels echt bijzonder maakt, is hun duurzaamheid. Ze zijn gemaakt van biologisch en gerecycled polyester, waardoor ze niet alleen goed zijn voor jou, maar ook voor het milieu. Met deze hengsels draag je niet alleen je spullen, maar ook bij aan een duurzamere wereld.

De Kanken Schouderhengsels zijn van het bekende merk Fjallraven, dat bekend staat om zijn hoogwaardige producten. De kleur van deze hengsels is ox red, wat een opvallende en stijlvolle toevoeging is aan je Kanken rugzak. Met de merkproductcode F23505 weet je zeker dat je de originele en authentieke Kanken Schouderhengsels in handen hebt.

Deze schouderhengsels behoren tot de Kanken serie, die geliefd is bij avonturiers en stijlbewuste individuen over de hele wereld. Voeg deze Kanken Schouderhengsels toe aan je collectie en geniet van het comfort en de stijl die ze bieden.

Bestellingen die gedaan worden voor 16:00 worden dezelfde dag verzonden. Bestellingen op zaterdag en zondag worden maandag verzonden.

The Little Green Bag streeft ernaar om jouw bestelde artikelen binnen 2 werkdagen bij jou thuis, of jouw geselecteerde ophaalpunt, te leveren.

We houden je altijd op de hoogte over de verzending via onze Track & Trace.

Profiteer binnen België van gratis verzending (v.a. €100,00).

Copyright © 2024 The Little Green Bag BV All rights reserved. | Algemene voorwaarden | Privacybeleid & Cookies