Fjallraven

Kanken Shoulder Pads frost green

Wil je meer dan 5 stuks? Vraag een offerte aan!
Gratis verzending (v.a. €100,00)
Veilig en eenvoudig betalen
Officiële dealer
Doelgroep Volwassenen
Duurzaamheid Biologisch, Gerecycled
Materiaal Polyester
Merk Fjallraven
Merk kleurnaam frost green
Merk product code F23505
Serie Kanken

Ben je op zoek naar extra comfort voor je Kanken rugzak? Dan zijn de Kanken Schouderhengsels perfect voor jou! Deze schouderhengsels zijn speciaal ontworpen voor volwassenen en zorgen ervoor dat je rugzak nog comfortabeler te dragen is.

Deze Kanken Schouderhengsels zijn gemaakt van hoogwaardig polyester materiaal, wat zorgt voor duurzaamheid en langdurig gebruik. Bovendien zijn ze biologisch en gerecycled, waardoor je ook nog eens bijdraagt aan een beter milieu.

Met het merk Fjallraven weet je dat je kwaliteit in handen hebt. Deze schouderhengsels zijn onderdeel van de populaire Kanken serie, die bekend staat om zijn stijlvolle en functionele ontwerpen.

Deze specifieke variant van de Kanken Schouderhengsels heeft de kleurnaam "frost green" en de productcode F23505. Met deze trendy kleur en het herkenbare merklogo van Fjallraven maak je zeker een fashion statement.

Voeg deze Kanken Schouderhengsels toe aan je collectie en geniet van extra comfort en stijl tijdens het dragen van je Kanken rugzak. Bestel ze vandaag nog en ervaar het zelf!

Bestellingen die gedaan worden voor 16:00 worden dezelfde dag verzonden. Bestellingen op zaterdag en zondag worden maandag verzonden.

The Little Green Bag streeft ernaar om jouw bestelde artikelen binnen 2 werkdagen bij jou thuis, of jouw geselecteerde ophaalpunt, te leveren.

We houden je altijd op de hoogte over de verzending via onze Track & Trace.

Profiteer binnen België van gratis verzending (v.a. €100,00).

Wat vind je hiervan?

Anderen kochten ook

Copyright © 2024 The Little Green Bag BV All rights reserved. | Algemene voorwaarden | Privacybeleid & Cookies