Fjallraven

Kanken Shoulder Pads Desert Brown

Wil je meer dan 5 stuks? Vraag een offerte aan!
Gratis verzending (v.a. €100,00)
Veilig en eenvoudig betalen
Officiële dealer
Doelgroep Volwassenen
Duurzaamheid Gerecycled
Materiaal Gerecycled polyester
Merk Fjallraven
Merk kleurnaam Desert Brown
Merk product code F23505
Serie Kanken

Ben je op zoek naar extra comfort voor je Kanken rugzak? Dan zijn de Kanken Schouderhengsels perfect voor jou! Deze schouderhengsels zijn speciaal ontworpen voor volwassenen en bieden een comfortabele draagervaring.

Wat deze schouderhengsels nog specialer maakt, is dat ze gemaakt zijn van gerecycled polyester. Hierdoor draag je niet alleen bij aan het verminderen van afval, maar geniet je ook van een duurzaam product. Het merk achter deze geweldige schouderhengsels is Fjallraven, een bekend en betrouwbaar merk in de modewereld.

De Kanken Schouderhengsels zijn verkrijgbaar in de kleur Desert Brown, wat perfect past bij de stijlvolle uitstraling van de Kanken serie. Met de merkproductcode F23505 weet je zeker dat je de originele en authentieke schouderhengsels van Fjallraven in handen hebt.

Upgrade je Kanken rugzak met deze geweldige Kanken Schouderhengsels en geniet van het comfort en de duurzaamheid die ze bieden. Bestel ze vandaag nog en maak je Kanken rugzak helemaal compleet!

Bestellingen die gedaan worden voor 16:00 worden dezelfde dag verzonden. Bestellingen op zaterdag en zondag worden maandag verzonden.

The Little Green Bag streeft ernaar om jouw bestelde artikelen binnen 2 werkdagen bij jou thuis, of jouw geselecteerde ophaalpunt, te leveren.

We houden je altijd op de hoogte over de verzending via onze Track & Trace.

Profiteer binnen België van gratis verzending (v.a. €100,00).

Copyright © 2024 The Little Green Bag BV All rights reserved. | Algemene voorwaarden | Privacybeleid & Cookies