Fjallraven

Kanken Chest Strap navy

Wil je meer dan 5 stuks? Vraag een offerte aan!
Gratis verzending (v.a. €100,00)
Veilig en eenvoudig betalen
Officiële dealer
Doelgroep Volwassenen
Materiaal Polypropyleen
Merk Fjallraven
Merk kleurnaam navy
Merk product code F23507
Serie Kanken

Ben je op zoek naar een handige toevoeging voor je Kanken-rugzak? Dan is de Kanken Chest Strap perfect voor jou! Deze schouderhengsel is speciaal ontworpen voor volwassenen en is gemaakt van duurzaam polypropyleen materiaal.

De Kanken Chest Strap is een product van het bekende merk Fjallraven, dat bekend staat om zijn hoogwaardige outdoorproducten. Deze schouderhengsel heeft een mooie navy kleur, die perfect past bij de stijlvolle uitstraling van de Kanken-rugzakken.

Met de merkproductcode F23507 weet je zeker dat je een authentiek product van Fjallraven in handen hebt. De Kanken Chest Strap maakt deel uit van de populaire Kanken-serie, die geliefd is bij avonturiers en stijlbewuste individuen over de hele wereld.

Voeg de Kanken Chest Strap toe aan je collectie en geniet van het comfort en de functionaliteit die het biedt. Bestel vandaag nog en maak je Kanken-rugzak compleet!

Bestellingen die gedaan worden voor 16:00 worden dezelfde dag verzonden. Bestellingen op zaterdag en zondag worden maandag verzonden.

The Little Green Bag streeft ernaar om jouw bestelde artikelen binnen 2 werkdagen bij jou thuis, of jouw geselecteerde ophaalpunt, te leveren.

We houden je altijd op de hoogte over de verzending via onze Track & Trace.

Profiteer binnen België van gratis verzending (v.a. €100,00).

Wat vind je hiervan?

Anderen kochten ook

Copyright © 2024 The Little Green Bag BV All rights reserved. | Algemene voorwaarden | Privacybeleid & Cookies