XD Design

XD Design Passport holder Black

Wil je meer dan 5 stuks? Vraag een offerte aan!
Gratis verzending (v.a. €100,00)
Veilig en eenvoudig betalen
Officiële dealer
Breedte 12.8 cm
Diepte 2.8 cm
Doelgroep Volwassenen
Duurzaamheid Gerecycled
Hoogte 19 cm
Kleur hardware Zwart
Materiaal Gerecycled polyester
Merk XD Design
Merk kleurnaam Black
Merk product code P705.82
Opberg opties 1 buitenvak met magneetsluiting
Ruimte voor briefgeld True
Ruimte voor muntgeld True
Type sluiting Ritssluiting

Op zoek naar een stijlvolle en functionele paspoorthouder? Dan is de XD Design Paspoorthouder precies wat je nodig hebt. Met zijn afmetingen van 12,8 cm breed, 2,8 cm diep en 19 cm hoog, is deze paspoorthouder perfect voor volwassenen. Het duurzame ontwerp is gemaakt van gerecycled polyester, waardoor het niet alleen goed is voor jou, maar ook voor het milieu.

De XD Design Paspoorthouder is voorzien van zwarte hardware, wat zorgt voor een moderne en elegante uitstraling. Het merk XD Design staat bekend om zijn kwaliteit en vakmanschap, en dat is zeker terug te zien in deze paspoorthouder. Met de ritssluiting kun je je paspoort veilig opbergen en dankzij het buitenvak met magneetsluiting heb je altijd snel toegang tot je belangrijkste documenten.

Deze paspoorthouder biedt niet alleen ruimte voor je paspoort, maar ook voor briefgeld en muntgeld. Met de XD Design Paspoorthouder hoef je je geen zorgen te maken over het organiseren van je reisbenodigdheden. Alles past netjes en geordend in deze handige paspoorthouder.

Met de XD Design Paspoorthouder ben je niet alleen goed georganiseerd, maar draag je ook bij aan een duurzamere wereld. Het gebruik van gerecycled materiaal en de aandacht voor detail maken deze paspoorthouder een must-have voor elke modebewuste reiziger.

Bestellingen die gedaan worden voor 16:00 worden dezelfde dag verzonden. Bestellingen op zaterdag en zondag worden maandag verzonden.

The Little Green Bag streeft ernaar om jouw bestelde artikelen binnen 2 werkdagen bij jou thuis, of jouw geselecteerde ophaalpunt, te leveren.

We houden je altijd op de hoogte over de verzending via onze Track & Trace.

Profiteer binnen België van gratis verzending (v.a. €100,00).

Copyright © 2024 The Little Green Bag BV All rights reserved. | Algemene voorwaarden | Privacybeleid & Cookies