Resfeber

Cango Travelwallet Black

Wil je meer dan 5 stuks? Vraag een offerte aan!
Gratis verzending (v.a. €100,00)
Veilig en eenvoudig betalen
Officiële dealer
Breedte 10.5 cm
Diepte 1 cm
Doelgroep Dames
Hoogte 14 cm
Materiaal Kunstleer
Merk Resfeber
Merk kleurnaam Black
Merk product code A006
Opberg opties 1 binnenvak met ritssluiting, 3 open binnenvakken
Ruimte voor briefgeld True
Ruimte voor muntgeld True

De Cango Travelwallet is een must-have accessoire voor dames die graag in stijl reizen. Met een breedte van 10.5 cm, een diepte van 1 cm en een hoogte van 14 cm, is deze paspoorthouder compact en handig om mee te nemen. Gemaakt van hoogwaardig kunstleer, straalt deze portemonnee klasse en duurzaamheid uit.

Het merk Resfeber staat bekend om zijn kwaliteitsproducten en de Cango Travelwallet is daar geen uitzondering op. Met de kleurnaam "Black" en de productcode A006, is deze portemonnee tijdloos en veelzijdig. Het biedt niet alleen ruimte voor je paspoort, maar ook voor briefgeld en muntgeld.

De Cango Travelwallet is voorzien van verschillende opbergopties, waaronder een binnenvak met ritssluiting en drie open binnenvakken. Hierdoor kun je al je belangrijke documenten en geld veilig en georganiseerd bewaren tijdens je reizen.

Of je nu op zakenreis gaat of een ontspannen vakantie plant, de Cango Travelwallet is de ideale metgezel. Met zijn stijlvolle design en praktische functionaliteit, maakt deze paspoorthouder reizen niet alleen gemakkelijker, maar ook modieuzer. Bestel vandaag nog jouw eigen Cango Travelwallet en reis in stijl!

Bestellingen die gedaan worden voor 16:00 worden dezelfde dag verzonden. Bestellingen op zaterdag en zondag worden maandag verzonden.

The Little Green Bag streeft ernaar om jouw bestelde artikelen binnen 2 werkdagen bij jou thuis, of jouw geselecteerde ophaalpunt, te leveren.

We houden je altijd op de hoogte over de verzending via onze Track & Trace.

Profiteer binnen België van gratis verzending (v.a. €100,00).

Wat vind je hiervan?

Anderen kochten ook

Copyright © 2024 The Little Green Bag BV All rights reserved. | Algemene voorwaarden | Privacybeleid & Cookies