BURKELY

Antique Avery Passportcover Bruin

Wil je meer dan 5 stuks? Vraag een offerte aan!
Gratis verzending (v.a. €100,00)
Veilig en eenvoudig betalen
Officiële dealer
Breedte 15 cm
Diepte 1 cm
Doelgroep Volwassenen
Hoogte 10 cm
Materiaal Leer
Merk Burkely
Merk kleurnaam Bruin
Merk product code 8002504.56
Serie Antique Avery
Stijl Stoer

De Antique Avery Passportcover is een stoere paspoorthouder van het merk Burkely. Gemaakt van hoogwaardig leer, heeft deze paspoorthouder een breedte van 15 cm, een diepte van 1 cm en een hoogte van 10 cm. Het is speciaal ontworpen voor volwassenen en behoort tot de serie Antique Avery. Met de merkkleur bruin en de productcode 8002504.56 is deze paspoorthouder een echte eyecatcher.

Met zijn stoere stijl is de Antique Avery Passportcover perfect voor avontuurlijke reizigers die op zoek zijn naar een unieke en kwalitatieve paspoorthouder. Het leer voegt een vleugje luxe toe aan je reisaccessoires, terwijl het compacte formaat ervoor zorgt dat je paspoort veilig en gemakkelijk opgeborgen kan worden.

Of je nu op zakenreis gaat of een ontspannen vakantie plant, deze paspoorthouder biedt niet alleen bescherming voor je belangrijkste reisdocument, maar geeft ook een stijlvolle touch aan je reisoutfit. Met de Antique Avery Passportcover ben je altijd klaar om de wereld te verkennen.

Bestellingen die gedaan worden voor 16:00 worden dezelfde dag verzonden. Bestellingen op zaterdag en zondag worden maandag verzonden.

The Little Green Bag streeft ernaar om jouw bestelde artikelen binnen 2 werkdagen bij jou thuis, of jouw geselecteerde ophaalpunt, te leveren.

We houden je altijd op de hoogte over de verzending via onze Track & Trace.

Profiteer binnen België van gratis verzending (v.a. €100,00).

Wat vind je hiervan?

Anderen kochten ook

Copyright © 2024 The Little Green Bag BV All rights reserved. | Algemene voorwaarden | Privacybeleid & Cookies