Bon Parfumeur

402 vanilla toffee sandalwood Eau de Parfum purple

Wil je meer dan 5 stuks? Vraag een offerte aan!
Gratis verzending (v.a. €100,00)
Veilig en eenvoudig betalen
Officiële dealer
Doelgroep Volwassenen
Geur Orientaal
Geurnoten Hartnoten: Madagascan Vanilla, Musk, Heliotrope, Santal, Almond Flower, Toffee, Basisnoten: Icing Sugar, Topnoten: Apple, Benzoin
Materiaal Glas
Merk Bon Parfumeur
Merk kleurnaam purple

De 402 vanilla toffee sandalwood Eau de Parfum van parfumeur">Bon Parfumeur is een heerlijke geur voor volwassenen. Met zijn oriëntaalse geurnoten brengt deze parfum je naar exotische oorden. De hartnoten van Madagaskische vanille, muskus, heliotroop, sandelhout, amandelbloem en toffee zorgen voor een warm en verleidelijk aroma. De basisnoten van icing sugar geven een zoete touch, terwijl de topnoten van appel en benzoin een frisse en levendige twist toevoegen.

Dit parfum is verpakt in een elegant glazen flesje, wat het een luxe uitstraling geeft. De kleur van het merk, paars, past perfect bij de mysterieuze en betoverende geur van deze Eau de Parfum.

Met de 402 vanilla toffee sandalwood Eau de Parfum van Bon Parfumeur haal je een unieke geurbeleving in huis. Laat je betoveren door de oriëntaalse geurnoten en geniet van de warmte en verleiding die deze parfum met zich meebrengt.

Bestellingen die gedaan worden voor 16:00 worden dezelfde dag verzonden. Bestellingen op zaterdag en zondag worden maandag verzonden.

The Little Green Bag streeft ernaar om jouw bestelde artikelen binnen 2 werkdagen bij jou thuis, of jouw geselecteerde ophaalpunt, te leveren.

We houden je altijd op de hoogte over de verzending via onze Track & Trace.

Profiteer binnen België van gratis verzending (v.a. €100,00).

Wat vind je hiervan?

Copyright © 2024 The Little Green Bag BV All rights reserved. | Algemene voorwaarden | Privacybeleid & Cookies