Bon Parfumeur

202 watermelon red currant jasmine Eau de Parfum yellow

Wil je meer dan 5 stuks? Vraag een offerte aan!
Gratis verzending (v.a. €100,00)
Veilig en eenvoudig betalen
Officiële dealer
Doelgroep Volwassenen
Geur Fruitig
Geurnoten Basisnoten: Indian Sandalwood, Grapefruit, Hartnoten: Cyclamen, Jasmine, Lily of the Valley, Mango, Peach, Red Currat, Toffee, Topnoten: Italian Lemon, Watermelon
Materiaal Glas
Merk Bon Parfumeur
Merk kleurnaam yellow

De 202 watermeloen rode bes jasmijn Eau de Parfum van parfumeur">Bon Parfumeur is een heerlijke fruitige geur voor volwassenen. Met zijn basisnoten van Indisch sandelhout en grapefruit, hartnoten van cyclamen, jasmijn, lelietje-van-dalen, mango, perzik, rode bes en toffee, en topnoten van Italiaanse citroen en watermeloen, is deze geur een ware traktatie voor de zintuigen.

Het parfum is verpakt in een elegant glazen flesje, dat perfect past bij de luxueuze uitstraling van het merk. De gele kleur van het flesje geeft een vrolijke en energieke vibe, die perfect past bij de fruitige geurnoten van het parfum.

Met de 202 watermeloen rode bes jasmijn Eau de Parfum van Bon Parfumeur voel je je de hele dag fris en vol zelfvertrouwen. Deze geur is ideaal voor volwassenen die houden van een fruitige en verleidelijke parfumervaring.

Bestellingen die gedaan worden voor 16:00 worden dezelfde dag verzonden. Bestellingen op zaterdag en zondag worden maandag verzonden.

The Little Green Bag streeft ernaar om jouw bestelde artikelen binnen 2 werkdagen bij jou thuis, of jouw geselecteerde ophaalpunt, te leveren.

We houden je altijd op de hoogte over de verzending via onze Track & Trace.

Profiteer binnen België van gratis verzending (v.a. €100,00).

Wat vind je hiervan?

vanaf Vanaf 101,96 Normale prijs 119,95
Copyright © 2024 The Little Green Bag BV All rights reserved. | Algemene voorwaarden | Privacybeleid & Cookies