Bon Parfumeur

106 Rose Damascena Davana Vanille Eau de Parfum Pink

Wil je meer dan 5 stuks? Vraag een offerte aan!
Gratis verzending (v.a. €100,00)
Veilig en eenvoudig betalen
Officiële dealer
Doelgroep Volwassenen
Materiaal Glas
Merk Bon Parfumeur
Merk kleurnaam Pink

De 106 Rose Damascena Davana Vanille Eau de Parfum van parfumeur">Bon Parfumeur is een heerlijke geur voor volwassenen. Het parfum is verpakt in een glazen flacon en heeft een mooie roze kleur die past bij het merk.

De geur van dit parfum is uniek en zal zeker opvallen. De combinatie van rozen, davana en vanille zorgt voor een warme en sensuele geur die perfect is voor een avondje uit of een romantische date.

Bon Parfumeur is een merk dat bekend staat om zijn kwalitatief hoogwaardige parfums. Dit parfum is dan ook zorgvuldig samengesteld en bevat alleen de beste ingrediënten. Met de 106 Rose Damascena Davana Vanille Eau de Parfum haal je dan ook een echte must-have in huis.

Als je op zoek bent naar een parfum dat je zelfvertrouwen geeft en je vrouwelijkheid benadrukt, dan is de 106 Rose Damascena Davana Vanille Eau de Parfum zeker een aanrader. Bestel hem vandaag nog en geniet van de heerlijke geur!

Bestellingen die gedaan worden voor 16:00 worden dezelfde dag verzonden. Bestellingen op zaterdag en zondag worden maandag verzonden.

The Little Green Bag streeft ernaar om jouw bestelde artikelen binnen 2 werkdagen bij jou thuis, of jouw geselecteerde ophaalpunt, te leveren.

We houden je altijd op de hoogte over de verzending via onze Track & Trace.

Profiteer binnen België van gratis verzending (v.a. €100,00).

Wat vind je hiervan?

Copyright © 2024 The Little Green Bag BV All rights reserved. | Algemene voorwaarden | Privacybeleid & Cookies