Senz

Orginal Stick Storm Umbrella Olive Branche

Wil je meer dan 5 stuks? Vraag een offerte aan!
Gratis verzending (v.a. €100,00)
Veilig en eenvoudig betalen
Officiële dealer
Breedte 87 cm
Diepte 87 cm
Doelgroep Volwassenen
Hoogte 90 cm
Materiaal Aluminium
Merk Senz
Merk kleurnaam Olive Branche

Ben je op zoek naar een paraplu die niet alleen functioneel is, maar er ook nog eens stijlvol uitziet? Dan is de Orginal Stick Storm Umbrella van Senz de perfecte keuze voor jou. Deze paraplu behoort tot de categorie Paraplus en heeft een breedte van 87 cm, een diepte van 87 cm en een hoogte van 90 cm.

Deze paraplu is speciaal ontworpen voor volwassenen en is gemaakt van hoogwaardig aluminium materiaal. Het merk Senz staat bekend om zijn kwaliteit en duurzaamheid, en deze paraplu is daar geen uitzondering op. Met zijn unieke olijfkleurige ontwerp, genaamd Olive Branche, zal deze paraplu zeker de aandacht trekken.

Of je nu door de stad loopt of op weg bent naar je werk, met de Orginal Stick Storm Umbrella ben je altijd beschermd tegen regen en wind. Dankzij het stevige materiaal en het innovatieve ontwerp is deze paraplu bestand tegen stormachtige weersomstandigheden. Je hoeft je dus geen zorgen te maken dat je paraplu binnenstebuiten klapt.

Met zijn compacte formaat is deze paraplu ook nog eens gemakkelijk mee te nemen. Stop hem in je tas of rugzak en je bent altijd voorbereid op onverwachte regenbuien. De Orginal Stick Storm Umbrella is niet zomaar een paraplu, het is een fashion statement dat jouw stijlvolle look compleet maakt.

Wacht niet langer en bestel vandaag nog jouw Orginal Stick Storm Umbrella van Senz. Laat de regen jou niet tegenhouden en ga stijlvol de deur uit!

Bestellingen die gedaan worden voor 16:00 worden dezelfde dag verzonden. Bestellingen op zaterdag en zondag worden maandag verzonden.

The Little Green Bag streeft ernaar om jouw bestelde artikelen binnen 2 werkdagen bij jou thuis, of jouw geselecteerde ophaalpunt, te leveren.

We houden je altijd op de hoogte over de verzending via onze Track & Trace.

Profiteer binnen België van gratis verzending (v.a. €100,00).

Copyright © 2024 The Little Green Bag BV All rights reserved. | Algemene voorwaarden | Privacybeleid & Cookies