Senz

Mini Automatic foldable storm umbrella Pure black reflective

Wil je meer dan 5 stuks? Vraag een offerte aan!
Gratis verzending (v.a. €100,00)
Veilig en eenvoudig betalen
Officiële dealer
Breedte 91 cm
Diepte 91 cm
Doelgroep Volwassenen
Hoogte 86.8 cm
Materiaal Aluminium
Merk Senz
Merk kleurnaam Pure black reflective

Ben je het zat om nat te worden tijdens onverwachte regenbuien? Dan hebben wij de perfecte oplossing voor jou: de Mini Automatische opvouwbare storm paraplu van Senz. Deze paraplu behoort tot de categorie Paraplus en is speciaal ontworpen voor volwassenen.

Met een breedte van 91 cm en een diepte van 91 cm biedt deze paraplu je voldoende bescherming tegen regen en wind. De hoogte van 86.8 cm zorgt ervoor dat je comfortabel onder de paraplu kunt lopen zonder je hoofd te stoten.

De Mini Automatische opvouwbare stormparaplu is gemaakt van hoogwaardig aluminium, waardoor hij lichtgewicht en duurzaam is. Het merk Senz staat bekend om zijn kwaliteit en functionaliteit, en deze paraplu is daar geen uitzondering op.

De paraplu is verkrijgbaar in de kleur "Pure black reflective", wat zorgt voor een stijlvolle en moderne uitstraling. Of je nu naar je werk gaat, een dagje uit plant of gewoon een wandeling maakt, deze paraplu is de perfecte metgezel om je droog en beschermd te houden.

Wacht niet langer en bestel vandaag nog jouw Mini Automatische opvouwbare stormparaplu van Senz. Laat je niet verrassen door het weer en geniet van droge en zorgeloze dagen!

Bestellingen die gedaan worden voor 16:00 worden dezelfde dag verzonden. Bestellingen op zaterdag en zondag worden maandag verzonden.

The Little Green Bag streeft ernaar om jouw bestelde artikelen binnen 2 werkdagen bij jou thuis, of jouw geselecteerde ophaalpunt, te leveren.

We houden je altijd op de hoogte over de verzending via onze Track & Trace.

Profiteer binnen België van gratis verzending (v.a. €100,00).

Wat vind je hiervan?

Anderen kochten ook

Copyright © 2024 The Little Green Bag BV All rights reserved. | Algemene voorwaarden | Privacybeleid & Cookies