Senz

Mini Automatic Deluxe foldable storm umbrella Midnight blue

Wil je meer dan 5 stuks? Vraag een offerte aan!
Gratis verzending (v.a. €100,00)
Veilig en eenvoudig betalen
Officiële dealer
Breedte 91 cm
Diepte 91 cm
Doelgroep Volwassenen
Hoogte 55.5 cm
Materiaal Aluminium
Merk Senz
Merk kleurnaam Midnight blue

Met de Mini Automatic Deluxe opvouwbare storm paraplu van Senz ben je altijd voorbereid op onverwachte weersomstandigheden. Deze paraplu behoort tot de categorie Paraplus en is speciaal ontworpen voor volwassenen. Met een breedte van 91 cm, een diepte van 91 cm en een hoogte van 55.5 cm biedt deze paraplu voldoende bescherming tegen regen en wind.

De Mini Automatic Deluxe is gemaakt van hoogwaardig aluminium, waardoor hij lichtgewicht en duurzaam is. Het merk Senz staat bekend om zijn kwaliteit en vakmanschap, en deze paraplu is daar geen uitzondering op. Met zijn middernachtblauwe kleur is hij niet alleen functioneel, maar ook stijlvol.

Dankzij het opvouwbare ontwerp kun je deze paraplu gemakkelijk meenemen in je tas of rugzak. Of je nu onderweg bent naar het werk, een dagje uit gaat of op reis bent, de Mini Automatic Deluxe is de perfecte metgezel om je te beschermen tegen de elementen.

Wacht niet langer en voeg deze Mini Automatic Deluxe opvouwbare stormparaplu van Senz toe aan je collectie. Bestel hem vandaag nog en geniet van comfort en stijl, zelfs tijdens de meest stormachtige dagen.

Bestellingen die gedaan worden voor 16:00 worden dezelfde dag verzonden. Bestellingen op zaterdag en zondag worden maandag verzonden.

The Little Green Bag streeft ernaar om jouw bestelde artikelen binnen 2 werkdagen bij jou thuis, of jouw geselecteerde ophaalpunt, te leveren.

We houden je altijd op de hoogte over de verzending via onze Track & Trace.

Profiteer binnen België van gratis verzending (v.a. €100,00).

Wat vind je hiervan?

Anderen kochten ook

Copyright © 2024 The Little Green Bag BV All rights reserved. | Algemene voorwaarden | Privacybeleid & Cookies