Cowboysbag

Renovator Suede Nubuck multi colour

Wil je meer dan 5 stuks? Vraag een offerte aan!
Gratis verzending (v.a. €100,00)
Veilig en eenvoudig betalen
Officiële dealer
Doelgroep Volwassenen
Materiaal Metaal
Merk Cowboysbag
Merk kleurnaam multi colour
Merk product code 530
Size info Bij het verbreken van de verzegeling vervalt het retourrecht
Stijl Stoer

De Renovator Suede Nubuck is een onmisbaar onderhoudsartikel voor volwassenen die hun stoere stijl willen behouden. Het materiaal van dit product is metaal en het merk is Cowboysbag. De multi colour merk kleurnaam en product code 530 maken dit product uniek en herkenbaar.

Met de Renovator Suede Nubuck kunt u uw favoriete suede en nubuck items in topconditie houden. Bij het verbreken van de verzegeling vervalt het retourrecht, maar u zult er geen spijt van krijgen. Dit product is speciaal ontworpen om uw schoenen, tassen en andere accessoires te beschermen tegen vuil en vlekken.

De stoere stijl van dit onderhoudsartikel past perfect bij de stijlvolle en trendy producten van Cowboysbag. Het merk staat bekend om zijn hoogwaardige kwaliteit en duurzaamheid. Met de Renovator Suede Nubuck kunt u er zeker van zijn dat uw suede en nubuck items er altijd als nieuw uitzien.

Bestellingen die gedaan worden voor 16:00 worden dezelfde dag verzonden. Bestellingen op zaterdag en zondag worden maandag verzonden.

The Little Green Bag streeft ernaar om jouw bestelde artikelen binnen 2 werkdagen bij jou thuis, of jouw geselecteerde ophaalpunt, te leveren.

We houden je altijd op de hoogte over de verzending via onze Track & Trace.

Profiteer binnen België van gratis verzending (v.a. €100,00).

Wat vind je hiervan?

Copyright © 2024 The Little Green Bag BV All rights reserved. | Algemene voorwaarden | Privacybeleid & Cookies