Little Indians

Beanie Burlwood

Wil je meer dan 5 stuks? Vraag een offerte aan!
Gratis verzending (v.a. €100,00)
Veilig en eenvoudig betalen
Officiële dealer
Doelgroep Baby
Materiaal Katoen
Merk Little Indians
Merk kleurnaam Burlwood

Deze schattige Beanie van Little Indians is perfect voor jouw kleintje! Gemaakt van zacht katoen, zal deze muts comfortabel zitten op het hoofdje van jouw baby. Het merk Little Indians staat bekend om hun hoogwaardige kwaliteit en trendy ontwerpen, en deze Beanie is daar geen uitzondering op.

De Beanie is speciaal ontworpen voor baby's en is daarom de perfecte keuze voor ouders die op zoek zijn naar een stijlvolle en comfortabele muts voor hun kleintje. Het materiaal is zacht en ademend, waardoor het hoofdje van jouw baby warm blijft zonder dat het te warm wordt.

Little Indians is een gerenommeerd merk in de modewereld en staat bekend om hun trendy ontwerpen en hoogwaardige kwaliteit. Deze Beanie is gemaakt van katoen en is daarom duurzaam en gemakkelijk te onderhouden. Het merk kleurnaam van deze Beanie is Burlwood, wat een mooie en unieke kleur is die perfect past bij de stijlvolle ontwerpen van Little Indians.

Kortom, als je op zoek bent naar een comfortabele en trendy Beanie voor jouw baby, dan is deze Beanie van Little Indians de perfecte keuze. Gemaakt van zacht katoen en met een unieke kleur, zal deze muts zeker de aandacht trekken en jouw kleintje warm en comfortabel houden.

Bestellingen die gedaan worden voor 16:00 worden dezelfde dag verzonden. Bestellingen op zaterdag en zondag worden maandag verzonden.

The Little Green Bag streeft ernaar om jouw bestelde artikelen binnen 2 werkdagen bij jou thuis, of jouw geselecteerde ophaalpunt, te leveren.

We houden je altijd op de hoogte over de verzending via onze Track & Trace.

Profiteer binnen België van gratis verzending (v.a. €100,00).

Wat vind je hiervan?

Anderen kochten ook

Copyright © 2024 The Little Green Bag BV All rights reserved. | Algemene voorwaarden | Privacybeleid & Cookies