Little Indians

Beanie Abbey Stone

Wil je meer dan 5 stuks? Vraag een offerte aan!
Gratis verzending (v.a. €100,00)
Veilig en eenvoudig betalen
Officiële dealer
Doelgroep Baby
Materiaal Katoen
Merk Little Indians
Merk kleurnaam Abbey Stone

Deze schattige Beanie van Little Indians is perfect voor jouw kleintje! Gemaakt van zacht katoen, zal deze muts comfortabel en warm zijn voor jouw baby. Het merk Little Indians staat bekend om hun trendy en stijlvolle ontwerpen, en deze Beanie is daar geen uitzondering op. De kleur Abbey Stone is een prachtige neutrale tint die gemakkelijk te combineren is met elke outfit.

Deze Beanie is speciaal ontworpen voor baby's, waardoor het de perfecte pasvorm heeft voor hun kleine hoofdjes. Het katoenen materiaal is zacht en ademend, waardoor het de hele dag comfortabel blijft. Little Indians is een merk dat bekend staat om hun hoogwaardige kwaliteit en duurzame materialen, dus je kunt er zeker van zijn dat deze Beanie lang meegaat.

Met de Abbey Stone kleur is deze Beanie een geweldige aanvulling op de garderobe van jouw kleintje. Het is een neutrale tint die gemakkelijk te combineren is met andere kleuren en outfits. Het merk Little Indians is een favoriet onder ouders vanwege hun trendy en stijlvolle ontwerpen, en deze Beanie is geen uitzondering. Jouw baby zal er schattig en modieus uitzien in deze Beanie!

Bestellingen die gedaan worden voor 16:00 worden dezelfde dag verzonden. Bestellingen op zaterdag en zondag worden maandag verzonden.

The Little Green Bag streeft ernaar om jouw bestelde artikelen binnen 2 werkdagen bij jou thuis, of jouw geselecteerde ophaalpunt, te leveren.

We houden je altijd op de hoogte over de verzending via onze Track & Trace.

Profiteer binnen België van gratis verzending (v.a. €100,00).

Wat vind je hiervan?

Anderen kochten ook

Copyright © 2024 The Little Green Bag BV All rights reserved. | Algemene voorwaarden | Privacybeleid & Cookies