Little Indians

Beanie Dots Canyon Clay

Wil je meer dan 5 stuks? Vraag een offerte aan!
Gratis verzending (v.a. €100,00)
Veilig en eenvoudig betalen
Officiële dealer
Doelgroep Kinderen
Merk Little Indians
Merk kleurnaam Canyon Clay

De Beanie Dots van Little Indians is de perfecte muts voor kinderen. Met zijn unieke ontwerp en hoogwaardige kwaliteit, is deze muts een must-have voor de winter.

Little Indians is een merk dat bekend staat om zijn trendy en stijlvolle kleding voor kinderen. De Beanie Dots is geen uitzondering. Met zijn opvallende kleur Canyon Clay, zal deze muts zeker opvallen in de menigte.

De Beanie Dots is speciaal ontworpen voor kinderen en biedt de perfecte pasvorm voor hun hoofd. Het materiaal is zacht en comfortabel, waardoor het dragen van deze muts een plezierige ervaring is.

Als je op zoek bent naar een trendy en comfortabele muts voor je kind, dan is de Beanie Dots van Little Indians de perfecte keuze. Met zijn opvallende kleur en hoogwaardige kwaliteit, zal deze muts zeker een favoriet worden in de garderobe van je kind.

Bestellingen die gedaan worden voor 16:00 worden dezelfde dag verzonden. Bestellingen op zaterdag en zondag worden maandag verzonden.

The Little Green Bag streeft ernaar om jouw bestelde artikelen binnen 2 werkdagen bij jou thuis, of jouw geselecteerde ophaalpunt, te leveren.

We houden je altijd op de hoogte over de verzending via onze Track & Trace.

Profiteer binnen België van gratis verzending (v.a. €100,00).

Wat vind je hiervan?

Anderen kochten ook

Copyright © 2024 The Little Green Bag BV All rights reserved. | Algemene voorwaarden | Privacybeleid & Cookies