Herschel Supply Co.

Baby Beanie 0-6 Months ash rose

Wil je meer dan 5 stuks? Vraag een offerte aan!
Gratis verzending (v.a. €100,00)
Veilig en eenvoudig betalen
Officiële dealer
Doelgroep Baby
Materiaal Polyester
Merk Herschel Supply Co.
Merk kleurnaam ash rose
Merk product code 1129

De Baby Beanie 0-6 maanden van Herschel Supply Co. is de perfecte muts voor jouw kleintje. Deze muts behoort tot de categorie Mutsen en is speciaal ontworpen voor baby's.

Gemaakt van hoogwaardig polyester, is deze muts zacht en comfortabel voor de gevoelige huid van je baby. De ash rose kleur van Herschel Supply Co. geeft deze muts een stijlvolle uitstraling.

Herschel Supply Co. is een gerenommeerd merk dat bekend staat om zijn kwaliteit en vakmanschap. Met hun jarenlange ervaring in de mode-industrie, weet je dat je met deze muts een product van hoge kwaliteit in handen hebt.

De Baby Beanie 0-6 maanden is voorzien van het merkproductcode 1129, wat betekent dat je een authentiek product van Herschel Supply Co. in handen hebt. Deze muts is perfect voor dagelijks gebruik en zal je baby warm en comfortabel houden tijdens de koudere maanden.

Bestellingen die gedaan worden voor 16:00 worden dezelfde dag verzonden. Bestellingen op zaterdag en zondag worden maandag verzonden.

The Little Green Bag streeft ernaar om jouw bestelde artikelen binnen 2 werkdagen bij jou thuis, of jouw geselecteerde ophaalpunt, te leveren.

We houden je altijd op de hoogte over de verzending via onze Track & Trace.

Profiteer binnen België van gratis verzending (v.a. €100,00).

Wat vind je hiervan?

Anderen kochten ook

Copyright © 2024 The Little Green Bag BV All rights reserved. | Algemene voorwaarden | Privacybeleid & Cookies