Fjallraven

Vardag Classic Beanie storm

Wil je meer dan 5 stuks? Vraag een offerte aan!
Gratis verzending (v.a. €100,00)
Veilig en eenvoudig betalen
Officiële dealer
Doelgroep Volwassenen
Materiaal Polyester
Merk Fjallraven
Merk kleurnaam storm
Merk product code F78141

De Vardag Classic Beanie is de perfecte muts voor volwassenen die op zoek zijn naar comfort en stijl. Gemaakt van hoogwaardig polyester, biedt deze muts een zachte en warme pasvorm die de hele dag door comfortabel blijft.

Het merk Fjallraven staat bekend om zijn kwaliteit en duurzaamheid, en de Vardag Classic Beanie is geen uitzondering. Met zijn stormkleurige ontwerp en F78141 productcode, is deze muts een must-have voor elke modebewuste persoon die op zoek is naar een tijdloze en veelzijdige accessoire.

Of je nu gaat wandelen in de bergen of gewoon een dagje gaat winkelen in de stad, de Vardag Classic Beanie is de perfecte aanvulling op elke outfit. Bestel vandaag nog en voeg deze stijlvolle en functionele muts toe aan je garderobe!

Bestellingen die gedaan worden voor 16:00 worden dezelfde dag verzonden. Bestellingen op zaterdag en zondag worden maandag verzonden.

The Little Green Bag streeft ernaar om jouw bestelde artikelen binnen 2 werkdagen bij jou thuis, of jouw geselecteerde ophaalpunt, te leveren.

We houden je altijd op de hoogte over de verzending via onze Track & Trace.

Profiteer binnen België van gratis verzending (v.a. €100,00).

Wat vind je hiervan?

Anderen kochten ook

Copyright © 2024 The Little Green Bag BV All rights reserved. | Algemene voorwaarden | Privacybeleid & Cookies