Fjallraven

Merino Lite Hat Buckwheat Brown

Wil je meer dan 5 stuks? Vraag een offerte aan!
Gratis verzending (v.a. €100,00)
Veilig en eenvoudig betalen
Officiële dealer
Doelgroep Volwassenen
Materiaal Merinowol
Merk Fjallraven
Merk kleurnaam Buckwheat Brown
Merk product code F78013

De Merino Lite Hat van Fjallraven is een must-have voor volwassenen die op zoek zijn naar een comfortabele en stijlvolle muts. Gemaakt van hoogwaardige merinowol, biedt deze muts de perfecte combinatie van warmte en ademend vermogen.

Met zijn Buckwheat Brown kleur en unieke design, is deze muts een echte eyecatcher. Het merk Fjallraven staat bekend om zijn kwaliteit en vakmanschap, en deze muts is geen uitzondering. De Merino Lite Hat is ontworpen om lang mee te gaan en zijn vorm en kleur te behouden, zelfs na veelvuldig gebruik.

De Merino Lite Hat heeft een productcode van F78013, wat betekent dat het een van de nieuwste en meest gewilde items is van Fjallraven. Of je nu gaat wandelen in de bergen of gewoon een dagje in de stad doorbrengt, deze muts is de perfecte accessoire om je outfit compleet te maken.

Bestellingen die gedaan worden voor 16:00 worden dezelfde dag verzonden. Bestellingen op zaterdag en zondag worden maandag verzonden.

The Little Green Bag streeft ernaar om jouw bestelde artikelen binnen 2 werkdagen bij jou thuis, of jouw geselecteerde ophaalpunt, te leveren.

We houden je altijd op de hoogte over de verzending via onze Track & Trace.

Profiteer binnen België van gratis verzending (v.a. €100,00).

Copyright © 2024 The Little Green Bag BV All rights reserved. | Algemene voorwaarden | Privacybeleid & Cookies