Dakine

Kylie Sparrow

Wil je meer dan 5 stuks? Vraag een offerte aan!
Gratis verzending (v.a. €100,00)
Veilig en eenvoudig betalen
Officiële dealer
Doelgroep Dames
Materiaal Acryl 100%
Materiaal binnenkant Polyester
Merk Dakine
Merk kleurnaam Sparrow
Merk product code D10000829
Stijl Stoer

Ben je op zoek naar een stoere muts die perfect bij jouw stijl past? Dan is de Kylie muts van Dakine echt iets voor jou! Deze muts behoort tot de categorie Mutsen en is speciaal ontworpen voor dames. De buitenkant is gemaakt van 100% acryl, wat zorgt voor een comfortabele en warme pasvorm. De binnenkant is gevoerd met polyester, waardoor de muts extra zacht aanvoelt. Het merk Dakine staat bekend om zijn kwaliteit en duurzaamheid, en de Kylie muts is daar geen uitzondering op. De kleur van deze muts is Sparrow, wat zorgt voor een trendy en eigentijdse uitstraling. Met de Kylie muts ben je helemaal klaar voor de winter!

De Kylie muts heeft een unieke en stoere stijl die perfect past bij jouw persoonlijkheid. Of je nu een casual outfit draagt of juist gaat voor een meer edgy look, deze muts maakt jouw outfit helemaal af. De muts is voorzien van het merkproductcode D10000829, wat aangeeft dat het een authentiek product is van Dakine. Met deze muts laat je zien dat je oog hebt voor kwaliteit en stijl.

De Kylie muts is niet alleen fashionable, maar ook functioneel. Het materiaal van 100% acryl zorgt ervoor dat de muts lekker warm is en je hoofd beschermt tegen de kou. Daarnaast is de binnenkant gevoerd met polyester, wat zorgt voor extra comfort. Of je nu gaat wandelen in de sneeuw of een winterse stedentrip maakt, met de Kylie muts blijf je gegarandeerd warm en stylish.

Wacht niet langer en voeg de Kylie muts van Dakine toe aan je wintergarderobe. Met zijn stoere stijl, hoogwaardige materialen en trendy kleur is deze muts een absolute must-have. Bestel nu en maak een fashion statement met de Kylie muts!

Bestellingen die gedaan worden voor 16:00 worden dezelfde dag verzonden. Bestellingen op zaterdag en zondag worden maandag verzonden.

The Little Green Bag streeft ernaar om jouw bestelde artikelen binnen 2 werkdagen bij jou thuis, of jouw geselecteerde ophaalpunt, te leveren.

We houden je altijd op de hoogte over de verzending via onze Track & Trace.

Profiteer binnen België van gratis verzending (v.a. €100,00).

Copyright © 2024 The Little Green Bag BV All rights reserved. | Algemene voorwaarden | Privacybeleid & Cookies