Cabaia

Bonnet Appletini Polaire White White

Wil je meer dan 5 stuks? Vraag een offerte aan!
Gratis verzending (v.a. €100,00)
Veilig en eenvoudig betalen
Officiële dealer
Doelgroep Dames
Keurmerken Certified B Corporation, EVE VEGAN
Materiaal Acryl
Merk Cabaia
Merk kleurnaam White
Merk product code BW20APP

Op zoek naar een trendy muts die perfect bij jouw stijl past? Dan is de Bonnet Appletini Polaire White van Cabaia een absolute must-have! Deze muts behoort tot de categorie Mutsen en is speciaal ontworpen voor dames. Met zijn opvallende witte kleur en het merklogo van Cabaia is deze muts een echte eyecatcher.

De Bonnet Appletini Polaire White is gemaakt van hoogwaardig acryl, waardoor hij niet alleen zacht en comfortabel aanvoelt, maar ook nog eens duurzaam is. Deze muts is perfect voor de bewuste fashionista, want hij is voorzien van de keurmerken Certified B Corporation en EVE VEGAN. Zo weet je zeker dat je een verantwoorde keuze maakt.

Met de Bonnet Appletini Polaire White laat je zien dat je oog hebt voor detail en kwaliteit. De muts is voorzien van het merk kleurnaam "White" en de merk product code "BW20APP". Hiermee ben je verzekerd van een authentiek product van Cabaia.

Wacht niet langer en voeg deze stijlvolle Bonnet Appletini Polaire White toe aan je wintergarderobe. Bestel hem nu en maak een fashion statement waar je trots op kunt zijn!

Bestellingen die gedaan worden voor 16:00 worden dezelfde dag verzonden. Bestellingen op zaterdag en zondag worden maandag verzonden.

The Little Green Bag streeft ernaar om jouw bestelde artikelen binnen 2 werkdagen bij jou thuis, of jouw geselecteerde ophaalpunt, te leveren.

We houden je altijd op de hoogte over de verzending via onze Track & Trace.

Profiteer binnen België van gratis verzending (v.a. €100,00).

Copyright © 2024 The Little Green Bag BV All rights reserved. | Algemene voorwaarden | Privacybeleid & Cookies