WOUF

Black Flowers Mask Black

Wil je meer dan 5 stuks? Vraag een offerte aan!
Gratis verzending (v.a. €100,00)
Veilig en eenvoudig betalen
Officiële dealer
Breedte 17 cm
Doelgroep Dames
Hoogte 10.5 cm
Materiaal Polyester
Materiaal binnenkant Polyester
Merk Wouf
Merk kleurnaam Black
Merk product code FM190007
Size info Wegens hygiënische redenen nemen wij dit artikel niet retour

Op zoek naar een stijlvol en trendy mondkapje? Dan is de Black Flowers Mask van Wouf perfect voor jou! Dit mondkapje behoort tot de categorie Mondkapjes en is speciaal ontworpen voor dames. Met een breedte van 17 cm en een hoogte van 10.5 cm biedt dit mondkapje een comfortabele pasvorm.

Het Black Flowers Mask is gemaakt van hoogwaardig polyester materiaal, zowel aan de buitenkant als aan de binnenkant. Dit zorgt niet alleen voor een duurzaam product, maar ook voor een zachte en ademende ervaring. Het merk Wouf staat bekend om zijn kwaliteit en stijl, en dit mondkapje is daar geen uitzondering op.

Met de merk kleurnaam "Black" en de product code FM190007 straalt dit mondkapje elegantie en klasse uit. Het is een tijdloos accessoire dat perfect past bij elke outfit. Of je nu naar een chique gelegenheid gaat of gewoon een boodschap doet, met het Black Flowers Mask zie je er altijd modieus uit.

Houd er rekening mee dat vanwege hygiënische redenen dit artikel niet geretourneerd kan worden. We willen ervoor zorgen dat onze klanten altijd een nieuw en ongebruikt mondkapje ontvangen. Dus zorg ervoor dat je de juiste maat kiest en geniet van de bescherming en stijl die het Black Flowers Mask biedt.

Bestellingen die gedaan worden voor 16:00 worden dezelfde dag verzonden. Bestellingen op zaterdag en zondag worden maandag verzonden.

The Little Green Bag streeft ernaar om jouw bestelde artikelen binnen 2 werkdagen bij jou thuis, of jouw geselecteerde ophaalpunt, te leveren.

We houden je altijd op de hoogte over de verzending via onze Track & Trace.

Profiteer binnen België van gratis verzending (v.a. €100,00).

Wat vind je hiervan?

Anderen kochten ook

Copyright © 2024 The Little Green Bag BV All rights reserved. | Algemene voorwaarden | Privacybeleid & Cookies