My Jewellery

Mondkapje herfst/winter Roze

Wil je meer dan 5 stuks? Vraag een offerte aan!
Gratis verzending (v.a. €100,00)
Veilig en eenvoudig betalen
Officiële dealer
Breedte 16 cm
Doelgroep Dames
Hoogte 12 cm
Materiaal Polyester
Materiaal binnenkant Katoen
Merk My Jewellery
Merk kleurnaam Roze
Merk product code MJ04040
Size info Wegens hygiënische redenen nemen wij dit artikel niet retour

Op zoek naar een stijlvol en comfortabel mondkapje voor het herfst/winterseizoen? Dan is het Mondkapje herfst/winter van My Jewellery precies wat je nodig hebt! Dit mondkapje behoort tot de categorie Mondkapjes en is speciaal ontworpen voor dames. Met een breedte van 16 cm en een hoogte van 12 cm biedt dit mondkapje een perfecte pasvorm voor iedereen.

Het Mondkapje herfst/winter is gemaakt van hoogwaardig polyester materiaal, wat zorgt voor duurzaamheid en comfort. De binnenkant van het mondkapje is gemaakt van zacht katoen, waardoor het prettig aanvoelt op je huid. Het roze kleurenschema van dit mondkapje, met de merknaam My Jewellery, voegt een vleugje stijl toe aan je outfit.

Met de productcode MJ04040 van My Jewellery ben je verzekerd van een kwaliteitsproduct. Let op, vanwege hygiënische redenen kunnen wij dit artikel niet retour nemen. Zorg ervoor dat je de juiste maat kiest, zodat je optimaal kunt genieten van dit modieuze mondkapje. Bescherm jezelf en anderen met het Mondkapje herfst/winter van My Jewellery!

Bestellingen die gedaan worden voor 16:00 worden dezelfde dag verzonden. Bestellingen op zaterdag en zondag worden maandag verzonden.

The Little Green Bag streeft ernaar om jouw bestelde artikelen binnen 2 werkdagen bij jou thuis, of jouw geselecteerde ophaalpunt, te leveren.

We houden je altijd op de hoogte over de verzending via onze Track & Trace.

Profiteer binnen België van gratis verzending (v.a. €100,00).

Wat vind je hiervan?

Anderen kochten ook

Copyright © 2024 The Little Green Bag BV All rights reserved. | Algemene voorwaarden | Privacybeleid & Cookies