KOMONO

Face Mask Slogan Version black

Wil je meer dan 5 stuks? Vraag een offerte aan!
Gratis verzending (v.a. €100,00)
Veilig en eenvoudig betalen
Officiële dealer
Breedte 20 cm
Doelgroep Volwassenen
Hoogte 8 cm
Materiaal Katoen
Materiaal binnenkant Katoen
Merk KOMONO
Merk kleurnaam black
Size info Wegens hygiënische redenen nemen wij dit artikel niet retour

Op zoek naar een stijlvol en functioneel gezichtsmasker? Dan is de Face Mask Slogan Version van KOMONO perfect voor jou. Dit trendy mondkapje behoort tot de categorie Mondkapjes en is ontworpen voor volwassenen.

Met een breedte van 20 cm en een hoogte van 8 cm biedt dit gezichtsmasker een comfortabele pasvorm voor iedereen. Het is gemaakt van hoogwaardig katoen, zowel aan de buitenkant als aan de binnenkant, waardoor het zacht aanvoelt op je huid.

De zwarte kleur van dit mondkapje geeft het een moderne uitstraling die bij elke outfit past. Het merk KOMONO staat bekend om zijn kwaliteit en stijl, en dit gezichtsmasker is daar geen uitzondering op.

Houd er rekening mee dat vanwege hygiënische redenen dit artikel niet geretourneerd kan worden. Wees gerust, met de Face Mask Slogan Version ben je verzekerd van een trendy en beschermende toevoeging aan je dagelijkse outfit.

Bestellingen die gedaan worden voor 16:00 worden dezelfde dag verzonden. Bestellingen op zaterdag en zondag worden maandag verzonden.

The Little Green Bag streeft ernaar om jouw bestelde artikelen binnen 2 werkdagen bij jou thuis, of jouw geselecteerde ophaalpunt, te leveren.

We houden je altijd op de hoogte over de verzending via onze Track & Trace.

Profiteer binnen België van gratis verzending (v.a. €100,00).

Wat vind je hiervan?

Anderen kochten ook

Copyright © 2024 The Little Green Bag BV All rights reserved. | Algemene voorwaarden | Privacybeleid & Cookies