Herschel Supply Co.

Classic Fitted Face Mask Peacoat Engineered Stripe

Wil je meer dan 5 stuks? Vraag een offerte aan!
Gratis verzending (v.a. €100,00)
Veilig en eenvoudig betalen
Officiële dealer
Breedte 13.5 cm
Doelgroep Volwassenen
Materiaal Polyester
Materiaal binnenkant Katoen
Merk Herschel Supply Co.
Merk kleurnaam Peacoat Engineered Stripe
Merk product code 10974
Size info Wegens hygiënische redenen nemen wij dit artikel niet retour

Op zoek naar een klassiek en goed passend gezichtsmasker? Dan is de Classic Fitted Face Mask van Herschel Supply Co. precies wat je nodig hebt. Dit masker behoort tot de categorie Mondkapjes en is speciaal ontworpen voor volwassenen.

Met een breedte van 13.5 cm biedt dit masker een comfortabele pasvorm voor de meeste gezichtsvormen. Het is gemaakt van hoogwaardig polyester materiaal, dat duurzaam en ademend is. De binnenkant van het masker is gemaakt van zacht katoen, wat zorgt voor extra comfort tijdens het dragen.

Het merk Herschel Supply Co. staat bekend om zijn kwaliteit en stijl, en dit masker is daar geen uitzondering op. Het heeft een uniek ontwerp met de kleurnaam "Peacoat Engineered Stripe", waardoor het zowel modieus als functioneel is. Met de productcode 10974 weet je zeker dat je een authentiek Herschel-product in handen hebt.

Houd er rekening mee dat dit artikel vanwege hygiënische redenen niet geretourneerd kan worden. Zorg er dus voor dat je de juiste maat kiest. Bescherm jezelf en anderen met de Classic Fitted Face Mask van Herschel Supply Co. Bestel vandaag nog!

Bestellingen die gedaan worden voor 16:00 worden dezelfde dag verzonden. Bestellingen op zaterdag en zondag worden maandag verzonden.

The Little Green Bag streeft ernaar om jouw bestelde artikelen binnen 2 werkdagen bij jou thuis, of jouw geselecteerde ophaalpunt, te leveren.

We houden je altijd op de hoogte over de verzending via onze Track & Trace.

Profiteer binnen België van gratis verzending (v.a. €100,00).

Wat vind je hiervan?

Anderen kochten ook

Copyright © 2024 The Little Green Bag BV All rights reserved. | Algemene voorwaarden | Privacybeleid & Cookies