Herschel Supply Co.

Classic Fitted Face Mask Peacoat Polka Dot

Wil je meer dan 5 stuks? Vraag een offerte aan!
Gratis verzending (v.a. €100,00)
Veilig en eenvoudig betalen
Officiële dealer
Breedte 13.5 cm
Doelgroep Volwassenen
Materiaal Polyester
Materiaal binnenkant Katoen
Merk Herschel Supply Co.
Merk kleurnaam Peacoat Polka Dot
Merk product code 10974
Size info Wegens hygiënische redenen nemen wij dit artikel niet retour

Op zoek naar een klassiek en goed passend mondkapje? Dan is het Classic Fitted Face Mask van Herschel Supply Co. precies wat je nodig hebt. Dit mondkapje behoort tot de categorie Mondkapjes en is speciaal ontworpen voor volwassenen.

Het Classic Fitted Face Mask heeft een breedte van 13.5 cm, waardoor het comfortabel op je gezicht past. Het is gemaakt van hoogwaardig polyester materiaal, dat duurzaam en ademend is. De binnenkant van het mondkapje is gemaakt van zacht katoen, waardoor het prettig aanvoelt op je huid.

Dit specifieke mondkapje is verkrijgbaar in de kleur Peacoat Polka Dot, wat een speels en stijlvol patroon toevoegt aan je outfit. Het heeft ook een unieke productcode van 10974, waardoor je zeker weet dat je een authentiek Herschel Supply Co. product in handen hebt.

Houd er rekening mee dat vanwege hygiënische redenen dit artikel niet geretourneerd kan worden. Zorg er dus voor dat je de juiste maat kiest. Met het Classic Fitted Face Mask ben je niet alleen beschermd, maar zie je er ook nog eens modieus uit. Bestel vandaag nog jouw exemplaar!

Bestellingen die gedaan worden voor 16:00 worden dezelfde dag verzonden. Bestellingen op zaterdag en zondag worden maandag verzonden.

The Little Green Bag streeft ernaar om jouw bestelde artikelen binnen 2 werkdagen bij jou thuis, of jouw geselecteerde ophaalpunt, te leveren.

We houden je altijd op de hoogte over de verzending via onze Track & Trace.

Profiteer binnen België van gratis verzending (v.a. €100,00).

Wat vind je hiervan?

Anderen kochten ook

Copyright © 2024 The Little Green Bag BV All rights reserved. | Algemene voorwaarden | Privacybeleid & Cookies