Cowboysbag

Awesome Dino Mask Kids Apple Green

Wil je meer dan 5 stuks? Vraag een offerte aan!
Gratis verzending (v.a. €100,00)
Veilig en eenvoudig betalen
Officiële dealer
Breedte 15 cm
Doelgroep Kinderen
Hoogte 10 cm
Materiaal Polyester
Materiaal binnenkant Katoen
Merk Cowboysbag
Merk kleurnaam Apple Green
Size info Wegens hygiënische redenen nemen wij dit artikel niet retour
Stijl Stoer

Ben je op zoek naar een stoer mondkapje voor je kind? Dan is de Awesome Dino Mask Kids perfect voor jou! Dit mondkapje behoort tot de categorie Mondkapjes en is speciaal ontworpen voor kinderen. Met een breedte van 15 cm en een hoogte van 10 cm past dit mondkapje perfect bij de gezichtsafmetingen van je kind.

Het Awesome Dino Mask Kids is gemaakt van hoogwaardig polyester materiaal, waardoor het duurzaam en comfortabel is om te dragen. De binnenkant van het mondkapje is gemaakt van zacht katoen, wat zorgt voor een aangenaam gevoel op de huid van je kind.

Dit mondkapje is van het bekende merk Cowboysbag, dat bekend staat om zijn kwaliteit en stijlvolle ontwerpen. Het Awesome Dino Mask Kids is verkrijgbaar in de kleur Apple Green, wat zorgt voor een opvallende en trendy uitstraling.

Let op: vanwege hygiënische redenen kunnen wij dit artikel niet retour nemen. Zorg er dus voor dat je de juiste maat kiest. Gelukkig hebben we size info beschikbaar om je te helpen bij het maken van de juiste keuze.

Met het Awesome Dino Mask Kids kan je kind er stoer en trendy uitzien, terwijl het ook nog eens zorgt voor de nodige bescherming. Bestel vandaag nog en geef je kind een geweldig mondkapje!

Bestellingen die gedaan worden voor 16:00 worden dezelfde dag verzonden. Bestellingen op zaterdag en zondag worden maandag verzonden.

The Little Green Bag streeft ernaar om jouw bestelde artikelen binnen 2 werkdagen bij jou thuis, of jouw geselecteerde ophaalpunt, te leveren.

We houden je altijd op de hoogte over de verzending via onze Track & Trace.

Profiteer binnen België van gratis verzending (v.a. €100,00).

Wat vind je hiervan?

Copyright © 2024 The Little Green Bag BV All rights reserved. | Algemene voorwaarden | Privacybeleid & Cookies