Zusss

Teddy Make-Up Tasje Antracietgrijs

Wil je meer dan 5 stuks? Vraag een offerte aan!
Gratis verzending (v.a. €100,00)
Veilig en eenvoudig betalen
Officiële dealer
Breedte 25 cm
Diepte 9 cm
Doelgroep Dames
Hoogte 11 cm
Materiaal Polyester
Merk Zusss
Merk kleurnaam Antracietgrijs
Merk product code 0605-013
Stijl Trendy
Type sluiting Ritssluiting
Volume 2 l
Woonruimte Badkamer

Op zoek naar een trendy make-up tasje dat perfect bij jouw stijl past? Dan is het Teddy Make-Up Tasje van Zusss precies wat je nodig hebt! Met zijn afmetingen van 25 cm breed, 9 cm diep en 11 cm hoog, biedt dit tasje voldoende ruimte voor al jouw favoriete make-upproducten.

Dit make-up tasje is speciaal ontworpen voor dames die graag hun make-up georganiseerd en stijlvol willen bewaren. Gemaakt van hoogwaardig polyester materiaal, is het tasje duurzaam en gemakkelijk schoon te maken. De antracietgrijze kleur van het merk Zusss geeft het tasje een moderne uitstraling.

Met een handige ritssluiting is het openen en sluiten van het tasje een fluitje van een cent. Of je nu onderweg bent of je make-up wilt opbergen in de badkamer, dit tasje is perfect voor elke gelegenheid. Met een inhoud van 2 liter biedt het voldoende ruimte voor al jouw essentiële make-upproducten.

Laat jezelf stralen met het Teddy Make-Up Tasje van Zusss. Bestel vandaag nog en geniet van een georganiseerde en trendy make-up collectie!

Bestellingen die gedaan worden voor 16:00 worden dezelfde dag verzonden. Bestellingen op zaterdag en zondag worden maandag verzonden.

The Little Green Bag streeft ernaar om jouw bestelde artikelen binnen 2 werkdagen bij jou thuis, of jouw geselecteerde ophaalpunt, te leveren.

We houden je altijd op de hoogte over de verzending via onze Track & Trace.

Profiteer binnen België van gratis verzending (v.a. €100,00).

Copyright © 2024 The Little Green Bag BV All rights reserved. | Algemene voorwaarden | Privacybeleid & Cookies