Ted Baker

Nicolai Black

Wil je meer dan 5 stuks? Vraag een offerte aan!
Gratis verzending (v.a. €100,00)
Veilig en eenvoudig betalen
Officiële dealer
Breedte 20 cm
Diepte 8 cm
Doelgroep Dames
Hoogte 14 cm
Kleur hardware Goudkleurig
Materiaal Polyamide
Merk Ted Baker
Merk kleurnaam Black
Merk product code 254144
Type sluiting Ritssluiting
Volume 2 l
Woonruimte Badkamer

Op zoek naar een stijlvolle en praktische make-up tas? Maak kennis met Nicolai, een must-have accessoire voor dames die hun make-up georganiseerd willen houden. Met zijn afmetingen van 20 cm breed, 8 cm diep en 14 cm hoog, biedt deze tas voldoende ruimte voor al je favoriete beautyproducten.

Nicolai is gemaakt van hoogwaardig polyamide materiaal, waardoor hij duurzaam en gemakkelijk te reinigen is. Het goudkleurige hardware detail voegt een vleugje elegantie toe aan het ontwerp, terwijl de zwarte kleur van Ted Baker een tijdloze en chique uitstraling geeft.

Met een ritssluiting is Nicolai veilig af te sluiten, zodat je je geen zorgen hoeft te maken over het verliezen van je make-up essentials. Met een inhoud van 2 liter biedt deze tas voldoende ruimte voor al je dagelijkse benodigdheden, of je hem nu in je badkamer of op reis gebruikt.

Als onderdeel van de make-up tasjes collectie is Nicolai een perfecte aanvulling op je accessoirecollectie. Of je nu een make-up liefhebber bent of gewoon je beautyproducten georganiseerd wilt houden, deze tas is een absolute must-have. Bestel vandaag nog je eigen Nicolai make-up tas en geniet van stijl en functionaliteit in één!

Bestellingen die gedaan worden voor 16:00 worden dezelfde dag verzonden. Bestellingen op zaterdag en zondag worden maandag verzonden.

The Little Green Bag streeft ernaar om jouw bestelde artikelen binnen 2 werkdagen bij jou thuis, of jouw geselecteerde ophaalpunt, te leveren.

We houden je altijd op de hoogte over de verzending via onze Track & Trace.

Profiteer binnen België van gratis verzending (v.a. €100,00).

Wat vind je hiervan?

Anderen kochten ook

Copyright © 2024 The Little Green Bag BV All rights reserved. | Algemene voorwaarden | Privacybeleid & Cookies