Ted Baker

Nicco Black

Wil je meer dan 5 stuks? Vraag een offerte aan!
Gratis verzending (v.a. €100,00)
Veilig en eenvoudig betalen
Officiële dealer
Breedte 27 cm
Diepte 9 cm
Doelgroep Dames
Hoogte 17 cm
Kleur hardware Goudkleurig
Materiaal Polyamide
Merk Ted Baker
Merk kleurnaam Black
Merk product code 254140
Type sluiting Ritssluiting

Op zoek naar een stijlvolle en praktische make-up tas? Dan is de Nicco van Ted Baker perfect voor jou. Dit make-up tasje behoort tot de categorie "Make-up tasjes" en is speciaal ontworpen voor dames. Met een breedte van 27 cm, een diepte van 9 cm en een hoogte van 17 cm biedt de Nicco voldoende ruimte voor al jouw make-up essentials.

De Nicco make-up tas is gemaakt van hoogwaardig polyamide materiaal, wat zorgt voor duurzaamheid en een luxe uitstraling. De goudkleurige hardware voegt een vleugje elegantie toe aan het ontwerp. Het tasje is voorzien van een handige ritssluiting, waardoor je jouw make-up veilig kunt opbergen en gemakkelijk kunt meenemen.

Ted Baker, een bekend merk in de modewereld, staat garant voor kwaliteit en stijl. De Nicco make-up tas is uitgevoerd in de kleur zwart, wat zorgt voor een tijdloze en chique uitstraling. Met de merkproductcode 254140 weet je zeker dat je een authentiek Ted Baker item in handen hebt.

Of je nu onderweg bent of je make-up wilt organiseren, de Nicco make-up tas is de perfecte metgezel. Bestel vandaag nog jouw eigen Nicco en geniet van de praktische en stijlvolle toevoeging aan jouw make-up collectie.

Bestellingen die gedaan worden voor 16:00 worden dezelfde dag verzonden. Bestellingen op zaterdag en zondag worden maandag verzonden.

The Little Green Bag streeft ernaar om jouw bestelde artikelen binnen 2 werkdagen bij jou thuis, of jouw geselecteerde ophaalpunt, te leveren.

We houden je altijd op de hoogte over de verzending via onze Track & Trace.

Profiteer binnen België van gratis verzending (v.a. €100,00).

Wat vind je hiervan?

Anderen kochten ook

Copyright © 2024 The Little Green Bag BV All rights reserved. | Algemene voorwaarden | Privacybeleid & Cookies