Ted Baker

Crocala Nude

Wil je meer dan 5 stuks? Vraag een offerte aan!
Gratis verzending (v.a. €100,00)
Veilig en eenvoudig betalen
Officiële dealer
Breedte 20 cm
Diepte 8 cm
Doelgroep Dames
Hoogte 14 cm
Kleur hardware Goudkleurig
Materiaal Polyamide
Merk Ted Baker
Merk kleurnaam Nude
Merk product code 253577
Type sluiting Ritssluiting
Volume 2 l
Woonruimte Badkamer

Op zoek naar een stijlvolle en praktische make-up tas? Dan is de Crocala van Ted Baker precies wat je nodig hebt! Dit make-up tasje behoort tot de categorie "Make-up tasjes" en is speciaal ontworpen voor dames. Met een breedte van 20 cm, een diepte van 8 cm en een hoogte van 14 cm biedt deze tas voldoende ruimte voor al je favoriete make-upproducten.

De Crocala is gemaakt van hoogwaardig polyamide materiaal, waardoor het duurzaam en gemakkelijk te reinigen is. De goudkleurige hardware geeft een luxe uitstraling aan de tas, terwijl de nude kleur van het merk een tijdloze elegantie toevoegt. Met de handige ritssluiting kun je je make-up veilig opbergen en gemakkelijk meenemen, waar je ook naartoe gaat.

Met een volume van 2 liter biedt deze make-up tas voldoende ruimte voor al je essentiële beautyproducten. Of je nu thuis bent in de badkamer of onderweg, de Crocala zorgt ervoor dat je altijd je favoriete make-up bij de hand hebt. Het merk Ted Baker staat bekend om zijn kwaliteit en stijl, en met de Crocala bewijzen ze opnieuw waarom ze een favoriet zijn onder fashionista's.

Wacht niet langer en voeg de Crocala toe aan je collectie! Bestel nu en geniet van een praktische en trendy make-up tas die perfect past bij jouw stijl.

Bestellingen die gedaan worden voor 16:00 worden dezelfde dag verzonden. Bestellingen op zaterdag en zondag worden maandag verzonden.

The Little Green Bag streeft ernaar om jouw bestelde artikelen binnen 2 werkdagen bij jou thuis, of jouw geselecteerde ophaalpunt, te leveren.

We houden je altijd op de hoogte over de verzending via onze Track & Trace.

Profiteer binnen België van gratis verzending (v.a. €100,00).

Copyright © 2024 The Little Green Bag BV All rights reserved. | Algemene voorwaarden | Privacybeleid & Cookies